Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Κατήγγειλε «βρώμικο πόλεμο» Γ. Κατρούγκαλος: Στα όρια της προβοκάτσιας το δημοσίευμα περί σύνταξης 600 ευρώ για όλους!


Διαψεύδει ο Γιώργος Κατρούγκαλος δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» για σχέδιο ανώτατης σύνταξης 600 ευρώ για όλους.
katrougalos
Ο πρώην υπουργός Εργασίας σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε, έκανε λόγο για δημοσίευμα, που δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα και κινείται στα όρια της προβοκάτσιας, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά πως ο ίδιος πρότεινε μείωση των συντάξεων.
«Ποιος τρελός θα εισηγήτο η ανώτατη σύνταξη να φτάσει τα 600 ευρώ» διερωτήθηκε και κατέληξε κάνοντας λόγο για «βρώμικο πόλεμο».
Ο κ. Κατρούγκαλος υποστήριξε, πως η επιτροπή που συστάθηκε έχει ως στόχους, πρώτον να βρει ισοδύναμα μέτρα ώστε να μην εφαρμοστούν οι ισχύοντες μνημονιακοί νόμοι που προβλέπουν μειώσεις συντάξεων και δεύτερον την υποβολή προτάσεων για τη συνολική μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος.
Πριν τον κ. Κατρούγκαλο, δηλώσεις έκανε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Γεροβασίλη, η οποία αναφερόμενη στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δήλωσε ότι εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς ψευδών να ανυπόστατων ειδήσεων που στοχεύουν πρόσωπα, με σκοπό, όμως, να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να δοθεί η δυνατότητα στη Νέα Δημοκρατία να συγκυβερνήσει όπως διακαώς επιθυμεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: