Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Deal με τη Λαϊκή Ενότητα - Μπαίνει πρώτος στη λίστα του υπόλοιπου Αττικής Ο Μητρόπουλος κατεβαίνει στις εκλογές με τον Λαφαζάνη


Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος τελικά -εφόσον δεν αποτελεί επιλογή του Α. Τσίπρα και δεν κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας του φορολογικού θέματος που προέκυψε τελευταία- συμφώνησε να ...μετεγγραφεί στη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Οι συζητήσεις είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Το μόνο «πρόβλημα» ο Α. Καλύβης...
mitropoulos1
Ο πρώτος σε σταυρούς με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου (υπόλοιπο Αττικής) Αλέξης Μητρόπουλος θα αποτελέσει ένα ακόμη ατού της Λαϊκής Ενότητας του Α. Λαφαζάνη ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον αρχηγό του νεοσύστατου αντιμνημονιακού κόμματος, και το μόνο «πρόβλημα» που χρειάζεται να επιλυθεί είναι αυτό του Α. Καλύβη (πρώην μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ) ο οποίος μέχρι στιγμής είναι πρώτος στη λίστα του υπόλοιπου Αττικής.
Το πιθανότερο είναι, εφόσον η συμφωνία που οι πληροφορίες θέλουν να είναι κατά 90% οριστική, ο Αλέξης Μητρόπουλος αναμένεται να τοποθετηθεί πρώτος στη λίστα του υπόλοιπου Αττικής.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: