Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Πυρά Σκουρλέτη κατά ΝΔ: Πηγαίνετε χέρι-χέρι με τη διαφθορά...



...και τη διαπλοκή.
Αφησε αιχμές και κατά Λαφαζάνη...
Διπλή επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και Λαϊκή Ενότητα εξαπέλυσε σήμερα Πέμπτη ο πρώην υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, κατηγορώντας τη Συγγρού ότι συνέπλεε επί σειρά ετών με τη διαφθορά και τη διαπλοκή και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι...
ενόσω ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ ασκούσε κριτική σε όλα.

«Τις τράπεζες τις έκαναν οι Γερμανοί και εσείς με τα θαλασσοδάνεια και τις σχέσεις με τη διαπλοκή. Αυτά πληρώνουμε τώρα», κατήγγειλε τη ΝΔ. ο πρώην υπουργός Εργασίας Π. Σκουρλέτης και συνέχισε: «Είστε πολιτικά αφερέγγυοι στη ΝΔ. Μας λέγατε για πρωτογενή πλεονάσματα και τα παρουσιάζατε ως επιτεύγματα. Τώρα έχουμε πρωτογενή πλεονάσματα αλλά δεν το λέμε γιατί είμαστε ειλικρινής. Αφήσατε με μαύρη τρύπα την κυβέρνηση»

Μιλώντας στο Mega, o πρώην υπουργός έστρεψε τα βέλη του και κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη, λέγοντας ότι «σε κάθε συνεδρίαση της Κ.Ε. ο κ. Λαφαζάνης έθετε το θέμα της εξόδου από το ευρώ». «Δεν είναι όμως τόσο το θέμα του νομίσματος, αλλά το πώς αντιλαμβάνονται κάποιοι το ρόλο της Αριστεράς Όταν θέλεις η Αριστερά να είναι στη γωνία και απλά και μόνο να ασκεί κριτική, να μην αναλαμβάνει τα ρίσκα» αυτή είναι μια πολύ παλιά αντίληψη παρεμφερείς του ΚΚΕ. Αντιθέτως, η Αριστερά θα «πρέπει να είναι και στα δύσκολα και στα εύκολα για να δοκιμάζει τις αντοχές και τα προγράμματά της», είπε ο Π. Σκουρλέτης.

Τόνισε μάλιστα ότι «όταν είσαι στην κυβέρνηση, όπου οι αποφάσεις σου παράγουν έργο, έχουν επιπτώσεις στη ζωή των ανθρώπων, τότε δεν χωρούν απόψεις σαν και αυτές του Π. Λαφαζάνη που πραγματικά υπηρετεί μια παλιά, ξεπερασμένη αντίληψη για την Αριστερά και τον τόπο μας».

Δείτε το Βιντεο, ΕΔΩ...

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: