Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Σπίρτζης: Λάσπη, ψέματα και λαϊκισμός...


«Λάσπη, ψέματα και λαϊκισμός: Η ΝΔ του Μειμαράκη, με χαρακτηριστικό δείγμα τον κ. Αυγενάκη» είναι το σχόλιο του Χρήστου Σπίρτζη προς τους...
ισχυρισμούς του βουλευτή της ΝΔ για τα διόδια. 

Αναλυτικά το σχόλιο του πρώην υπουργού Μεταφορών και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ανεβάζει την αντιπαράθεση στο δρόμο για τις εκλογές:

Προχθές ακούσαμε ότι σταμάτησαν τα έργα στην Ιόνια Οδό από τον κ. Μειμαράκη. Διαψεύστηκε πανηγυρικά.

Σήμερα ο κ. Αυγενάκης δηλώνει ότι δεν υπάρχει συμφωνία αλλά εξαγγελίες. Για μια ακόμη συνεχόμενη φορά λάσπη, ψέματα και λαϊκισμός, για να καλύψουν τα δεινά που έφεραν στον ελληνικό λαό, τα έργα του αόριστου χρόνου και του απροσδιόριστου προϋπολογισμού. Τα έργα με την σφραγίδα της ΝΔ. Αυτά που έχουν δέσει τη χώρα με λεόντειες συμβάσεις ενάντια στην κοινωνία και το δημόσιο συμφέρον.

Κύριε Μειμαράκη, κύριε Αυγενάκη και συνοδοιπόροι τους, γνωρίζουμε ότι η σύγκριση όσων κάνατε τόσες δεκαετίες με όσα κάναμε 6 μήνες σας ενοχλεί. Προσπαθείτε, επικοινωνιακά και λαϊκίστικα ως συνήθως να τα ακυρώσετε. Δεν θα μπορέσετε.

«Επαναλαμβάνουμε ακριβώς τις δηλώσεις της συμφωνίας, όπως αυτολεξεί ανακοινώθηκαν, για να ενημερωθούν οι πολίτες για τις αλλαγές που θα βλέπουν μέρα μέρα να υλοποιούνται» και παραθέτει τις ενέργειες της συμφωνίας, στην οποία εντάσσονται:

1. Οι δωρεάν διελεύσεις από πλευρικούς σταθμούς διοδίων για ενδοδημοτικές μετακινήσεις για τις οποίες δεν υφίστανται εναλλακτικές διαδρομές.

«Γνωρίζετε όλοι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις τοπικές κοινωνίες. Γνωρίζετε και τις τοπικές αντιδράσεις. Αρκεί να πούμε ότι μόνο στα όρια του Δήμου Ωρωπού υπάρχουν 7 σταθμοί διοδίων, χωρίς να υπάρχουν εναλλακτικές οδεύσεις» τονίζει προς τους κ.κ. Μεϊμαράκη και Αυγενάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: