Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Η ευχή του Μπουτάρη, στον Τσίπρα...


Μία ευχή έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν σήμερα το πρωί στο δημαρχείο της πόλης.
Οι...
δύο άνδρες συζήτησαν αρκετή ώρα για τα προβλήματα της πόλης ενώ όπως δήλωσε ο κ.Τσίπρας «ο δήμαρχος μου ευχήθηκε να κερδίσω έστω και με μία ψήφο αλλά εγώ του είπα ότι θέλω τη νίκη με... περισσότερες!». 
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι «πρέπει να βοηθήσουμε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στον αγώνα που έχει ξεκινήσει προκειμένου να μην τον αφήσει στη... μέση».

Κάναμε μια ουσιαστική συζήτηση με τον κ.  Μπουτάρη για τις δυνατότητες της πόλης να είναι αναπτυξιακός κόμβος και κόμβος πολιτισμού. Πρέπει να αναδείξουμε τη Θεσσαλονίκη ως ουσιαστική πρωτεύουσα της Βόρειας Ελλάδας και των Βαλκανίων, είπε επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Και πρόσθεσε:

Θα δούμε πώς μπορούμε να αναδείξουμε ως κόμβο το λιμάνι της πόλης, να ολοκληρωθεί το μετρό, να προχωρήσει η διασύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σμύρνη και να δουλέψουμε σκληρά στην αντιμετώπιση της φτώχειας, της ανεργίας και της περιθωριοποίησης. 

Συμφωνήσαμε να ξεκινήσει διάλογος για θεσμικές αλλαγές στον Καλλικράτη, ώστε να δώσουμε στους τοπικούς άρχοντες την ευκαιρία να έχουν και αρμοδιότητες και πόρους ώστε να μπορούν να παράγουν έργο και να κρίνονται γι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: