Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Τσίπρας δεν θα καταφέρει να παραπλανήσει ξανά τους πολίτες...




Πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας, το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «εικόνα του πρόωρα παλαιού» και τονίζει πως...
τα όσα είπε ο απερχόμενος πρωθυπουργός είναι αοριστίες και επαναλήψεις των παλαιών διακηρύξεων».

Όπως αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε «πεισματική εμμονή στην αυταπάτη της αυτοδυναμίας. (...) Συνεχίζει την σκιαμαχία του δικομματισμού».

«Πιστεύει ότι για μια ακόμη φορά μέσα από την άρνηση της πραγματικότητας, θα καταφέρει να αποκρύψει την τραγική αποτυχία του στην διακυβέρνηση της χώρας και να εγκλωβίσει και πάλι τους πολίτες» τονίζει το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει: 

Πήρε την γομολάστιχα, έσβησε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και στην θέση του έκανε copy paste παλαιά προγράμματα πολλών κομμάτων. Δεν είχε το θάρρος ούτε για στοιχειώδη αυτοκριτική, ούτε για τα μεγάλα προβλήματα που με τις επιλογές του σώρευσε στην οικονομία και τους πολίτες. Ούτε μία συγγνώμη για όσους έχασαν την δουλειά τους και τις επιχειρήσεις τους με τα capital controls.

Όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε «ούτε μία συγγνώμη για την κατάσταση στα νοσοκομεία, στα σχολεία, για τις εικόνες ντροπής με τους πρόσφυγες. Για αυτό και δε θα καταφέρει και αυτή την φορά να παραπλανήσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες»...
newpost.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: