Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Ο Μεϊμαράκης όρισε αντιπρόεδρο της ΝΔ, τον Πλακιωτάκη...



Τρέχει να προκαταλάβει τις εξελίξεις στην ΚΟ...
Σε έναν ελιγμό με στόχο να προκαταβάλει τις όποιες εξελίξεις από τη σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης τον διορισμό του Γιάννη Πλακιωτάκη στην θέση του αντιπροέδρου του κόμματος. 

 Αυτό θα μπορούσε να αποτελεί τα...
προεόρτια της παραίτησης Μεϊμαράκη από τη θέση του μεταβατικού προέδρου της ΝΔ. Ο Γιάννης Πλακιωτάκης αποτελεί έμπιστο πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και θα αναλάβει να οδηγήσει το κόμμα στις εσωκομματικές εκλογές, εφόσον ο πρώτος παραιτηθεί. 

Η θέση του μεταβατικού προέδρου θα μπορούσε να ανατεθεί στον γενικό γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκο, αν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν διόριζε κάποιον άλλο για τη θέση αυτή.

Σημείωνεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είχε έρθει σε ανοικτή κόντρα με τον γενικό γραμματέα του κόμματος και πριν το φιάσκο της ακύρωσης των εκλογών για την προεδρία της ΝΔ καθώς ο Ανδρέας Παπαμιμίκος υποστήριξε ανοιχτά την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα, κάτι που κρίθηκε αντιδεοντολογικό από τους υπόλοιπους υποψήφιους. 

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: