Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Κινητοποίηση για το ζήτημα των πλειστηριασμών...



Διαμαρτυρία της ΛΑ.Ε. έξω από καταστήματα τραπεζών...

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε σήμερα ομάδα πολιτών με πρωτοβουλία της Λαϊκής Ενότητας και με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή Μεσσηνίας, Θανάση Πετράκο, έξω από...
το υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος αρχικά και μετέπειτα στην Εθνική τράπεζα στην Καλαμάτα, που βρίσκονται στον πεζόδρομο της Αριστομένους, στο κέντρο της πόλης.

Η διαμαρτυρία των πολιτών πραγματοποιήθηκε για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Πετράκος, ο οποίος υπογράμμισε ότι «θα προασπίσουμε την πρώτη κατοικία των λαϊκών στρωμάτων».

Το κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας έμεινε έξω από τις τράπεζες για μιάμιση περίπου ώρα και σε γραπτή δήλωσή του ο πρώην βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι, «η κυβέρνηση φαίνεται πως είναι έτοιμη να αποδεχθεί το ξεσπίτωμα τουλάχιστον 40%-50% από τα 300.000 νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν τη δόση του δανείου τους. Αυτό σημαίνει ότι 120.00 έως 150.000 νοικοκυριά θα μείνουν χωρίς σπίτι. Πρόκειται για πρωτοφανή κοινωνική τραγωδία».

Επιπλέον τονίζει πως «η Λαϊκή Ενότητα θα πρωταγωνιστήσει στον αγώνα για την ανατροπή του τρίτου μνημονίου και όλων των μνημονιακών πολιτικών»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: