Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Νεκροί οι Αμπαούντ και Αμπντεσλάμ...


Θρίλερ με τον Αμπαούντ: 24 ώρες μετά δεν ανακοινώνουν αν σκοτώθηκε ή αν διέφυγε
...σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Derniere Heure»...
Ο Βέλγος τζιχαντιστής, Αμπαούντ Αμπντελχαμίντ, αλλά και ο καταζητούμενος βομβιστής, Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ήταν ανάμεσα στα άτομα που σκοτώθηκαν την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της τεράστιας αστυνομικής επιχείρησης στο προάστιο Σεν Ντενί, στο Παρίσι.
Τα παραπάνω υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η γαλλική εφημερίδα «Derniere Heure», επικαλούμενη «αποκλειστικές πληροφορίες».

Σύμφωνα με το...
δημοσίευμα, μένει τώρα η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του DNA που βρέθηκε στο διαμέρισμά, μέσα στο οποίο ήταν ταμπουρωμένοι οι ενοπλοι, προκειμένου να αποδειχθούν τα στοιχεία αυτά.

Όπως έγινε γνωστό, υπάρχουν πολλές δυσκολίες στην αναγνώριση των θυμάτων, ενώ δεν είναι ακόμη σίγουρο πόσα ήταν τα άτομα που σκοτώθηκαν τελικά χθες. Η αλήθεια είναι πως όταν η 26χρονη καμικάζι Χάσνα Αιτμπουλαχσέν, ξαδέρφη του εγκεφάλου των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, ανατινάχθηκε, όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα έγιναν κυριολεκτικά κομμάτια.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την επιδρομή στο Σεν Ντενί συνελήφθησαν επτά ύποπτοι και σκοτώθηκαν άλλοι δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: