Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Σε εξέλιξη η συνάντηση με τον Αλ. Τσίπρα - Πιερ Μοσκοβισί...


Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε λίγο πριν τις 18.00 ο ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για θέματα Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα...

Ο κ. Τσίπρας καλωσόρισε τον κ. Μοσκοβισί και του εξέφρασε...
τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο της μητέρας του, ενώ στάθηκε στις διαφορετικές συνθήκες της συνάντησης, σε σύγκριση με τις πολύωρες διαπραγματεύσεις το καλοκαίρι στις Βρυξέλλες.

Για τις 18:30 σήμερα, έχει προγραμματιστεί η συνάντηση του Π. Μοσκοβισί, με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη.

Ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος και ο επίτροπος Π. Μοσκοβισί θα έχουν αύριο από τις 10:30-11:15 συνάντηση εργασίας. Μετά το πέρας της συνάντησης δεν θα γίνουν δηλώσεις καθώς ο κ. Μοσκοβισί θα παραχωρήσει -αμέσως μετά- συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΕ.

Ο Ευρωπαίος επίτροπος επέμεινε, σε συνέντευξη που παραχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα στο Γαλλικό Πρακτορείο, στις Βρυξέλλες, ότι υπάρχουν «σκληρές αποφάσεις» οι οποίες πρέπει να ληφθούν «ως το τέλος της χρονιάς» από την κυβέρνηση της Ελλάδας και αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει κεφάλαια από τους διεθνείς πιστωτές της. «Υπάρχουν προκλήσεις, υπάρχουν σκληρές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν ως το τέλος της χρονιάς», τόνισε ο Πιερ Μοσκοβισί...

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: