Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Δηλώνουν αποφασισμένοι...


..."να συμπλεύσουν για κάποιες μεγάλες μεταρρυθμίσεις για τη χώρα". 
Συναντήθηκαν Μητσοτάκης-Θεοδωράκης...
Ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Ποταμιού στην Βουλή, στο πλαίσιο των επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς.
Ο...
Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σταύρος Θεοδωράκης, συναντήθηκαν στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης στην Βουλή μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Στην σύντομη συνομιλία που είχαν οι δύο άνδρες μπροστά στις κάμερες, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να έχουμε έναν διάλογο, οι φιλοευρωπαϊκές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου καθώς έχουμε πολύ δύσκολα θέματα απέναντί μας. Έχω αναγνωρίσει τη συνολική σου προσπάθεια για την αποστροφή στον λαϊκισμό και την έμφαση στον ορθό λόγο, κάτι στο οποίο θέλω και εγώ να σταθώ ιδιαίτερα».

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε: «Ο διάλογος είναι χρήσιμος όχι μόνο για να αισθανόμαστε εμείς καλά. Είναι για να αισθάνεται και μια ασφάλεια η κοινωνία, να ξέρει ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι αποφασισμένοι, παρά τις διαφορές τους, να συμπλεύσουν για κάποιες μεγάλες μεταρρυθμίσεις για τη χώρα. Και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να στέλνουμε στον απογοητευμένο μας λαό που φοβάται ότι θα πηγαίνουμε από παρακμή σε παρακμή. Υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων και θα συζητήσουμε για να δούμε που συμφωνούμε και που διαφωνούμε σε αυτές τις μεταρρυθμίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: