Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Στη Δικαιοσύνη ο χρυσαυγίτης Μίχος…


Η Βουλή ζητά διευκρινίσεις από τον Ψυχάρη για πόθεν έσχες οκτώ ετών - Αναζητούνται οι κινήσεις λογαριασμού του Μητρόπουλου


…για «τρύπα» στο πόθεν έσχες… 

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μίχος, παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη για...
ελλιπές πόθεν έσχες.

Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής, έλαβε απόφαση για παραπομπή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Δικαιοσύνη, διότι - σύμφωνα με πληροφορίες - δεν προσκόμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που του ζητήθηκαν, μετά από αλλεπάλληλες παρατάσεις που ο ίδιος ζήτησε και του δόθηκαν απ’ την Επιτροπή, προκειμένου να καταθέσει τα δικαιολογητικά.

Σημειώνεται ότι ο Νικόλαος Μίχος, δεν είχε καν υποβάλλει δήλωση περιουσιακής κατάστασης για την οικονομική χρήση του 2012, κάτι που τελικώς έπραξε μετά από επανειλημμένες κλήσεις από την Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες. Ωστόσο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, δεν προσκόμισε τελικώς τα αναγκαία για τον έλεγχο της δήλωσής του δικαιολογητικά, και ως εκ τούτου η Επιτροπή τον παραπέμπει στη Δικαιοσύνη.

Εξάλλου, αναφορικά με την υπόθεση του Αλέξη Μητρόπουλου, η Επιτροπή, πρόκειται να αιτηθεί ενημέρωση από τράπεζα του εξωτερικού\ για την κίνηση λογαριασμών του πρώην βουλευτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: