Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Ο Τράμπ ανάβει φωτιές...


Ο Τράμπ ανάβει… φωτιές με την πρώτη του εξαγγελία -  Θα απελάσω 3 εκατομμύρια μετανάστες άμεσα - Κεντρική Εικόναμε την πρώτη του εξαγγελία...

''Θα απελάσω 3 εκατομμύρια μετανάστες άμεσα''...

Ακόμη δεν ανέλαβε και ξεκίνησε να ανάβει… φωτιές ο Ντόναλντ Τραμπ με τις εξαγγελίες του. Ο νέος πρόεδρος των...
ΗΠΑ έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «60 λεπτά» η οποία θα μεταδοθεί τα ξημερώματα κι αν μη τι άλλο δείχνει διατεθειμένος να διατηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.

Μία από αυτές ήταν πως θα «κυνηγήσει» τους παράνομους μετανάστες. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα δήλωσε ο Τραμπ το σχέδιο του είναι να απελάσει εκατομμύρια μετανάστες, άμεσα, με το που θα αναλάβει τα καθήκοντα του.

«Αυτό που θα κάνουμε είναι να πάρουμε όλους όσους έχουν εγκληματικό παρελθόν, είναι μέλη συμμοριών, διακινούν ναρκωτικά κι όλοι αυτοί είναι πολλοί περίπου δύο ίσως και τρία εκατομμύρια και να τους πετάξουμε έξω από τη χώρα. Θα τους απελάσουμε, βρίσκονται άλλωστε εδώ παράνομα».

Επιπλέον μιλώντας στο CBS News  επιβεβαίωσε πως το ζήτημα του φράχτη στα σύνορα με το Μεξικό βρίσκεται στο μυαλό του «Σίγουρα σε κάποιες περιοχές θα μπει φράχτης, αλλά σε ορισμένες περιοχές ένας τοίχος θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός. Είμαι πολύ καλός σε αυτό. Λέγεται κατασκευή» είπε χαρακτηριστικά...
koolnews.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: