Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Ακόμη μια νύχτα διαδηλώσεων κατά Τραμπ...


Επεισόδια με τραυματίες στην Ιντιανάπολις σε διαδήλωση κατά του Τραμπ

Δείτε ΦΩΤΟ...
Σε ηφαίστειο που βράζει μοιάζουν πολλές πόλεις των ΗΠΑ, καθώς αμέσως μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, τα ξημερώματα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδος), οι διαδηλώσεις κατά του Ντόναλντ Τραμπ διαδέχονται η μία την άλλη. 
Ο...
αμερικανικός λαός συνεχίζει, για τέταρτη ημέρα, να είναι στους δρόμους, διαδηλώνοντας και φωνάζοντας συνθήματα κατά του νεοεκλεγέντα Προέδρου των ΗΠΑ και των όσων πρεσβεύει.
Στη Νέα Υόρκη, για μία ακόμη μέρα διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από τον ουρανοξύστη του Τραμπ, κρατώντας πλακάτ υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών και των ανθρώπων.



Ισχυρή παρουσία διαδηλωτών κατά του Ντόνταλντ Τραμπ υπήρξε και στην Ουάσιγκτον. 
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν έξω τόσο από το Καπιτώλιο, όσο και έξω από τον Λευκό Οίκο.

Στο Σαν Φρανσίσκο, πραγματοποιήθηκε πορεία σε λεωφόρο με κεντρικό σύνθημα των διαδηλωτών: «no hate, no fear, immigrants are welcome here».

Συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν και στο Σολτ Λέικ Σίτι, όπως και στο Φρέσνο με πλακάτ τα οποία έδειχναν με κάθε ειλικρίνεια την απόρριψή στον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Σε κεντρικό δρόμο στην Ινδιανάπολη, το συγκεντρωμένο πλήθος εμπόδισε την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Ενώ οι διαδηλωτές κατά εκατοντάδες φώναζαν δυνατά συνθήματα κατά του μεγιστάνα των ακινήτων

Σε γενικές γραμμές οι συγκεντρώσεις, μέχρι στιγμής, δεν παρουσιάζουν εντάσεις, ωστόσο σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, στην Ινδιανάπολη, έχουν πραγματοποιηθεί ήδη επτά συλλήψεις, με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση σπρέι πιπεριού ώστε να απωθήσουν τους διαδηλωτές. 

Μεταξύ του πλήθους των διαδηλωτών υπήρξαν μεμονωμένα άτομα τα οποία έριξαν πέτρες σε αστυνομικούς, τραυματίζοντας δύο εξ αυτών.

TR01TR02TR03TR04TR05TR06TR07TR08TR09

Δεν υπάρχουν σχόλια: