Σάββατο 9 Μαΐου 2009

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

http://pressmme.blogspot.com

ΛΑΒΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ...

Ισορροπημένο το πρωτοσέλιδο και τα ρεπορτάζ και στον Τύπο της Κυριακής. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι στις απόρρητες μετρήσεις που έχει το Μέγαρο Μαξίμου κλείνει και άλλο η ψαλίδα.
Η εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις του Α. Παυλίδη ο οποίος ισχυρίζεται ότι "και στο ψηφοδέλτιο θα είναι και πρώτος θα εκλεγεί"! Ο Τύπος της Κυριακής αποκαλύπτει επίσης ότι ο Τ. Ερντογάν έρχεται στην Αθήνα για τα





ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΓΚΑΛΟΠ...

Με αρκετή δόση δημοσιογραφικής και πολιτικής ειρωνείας αντιμετωπίζει το Έθνος της Κυριακής το θεσμικό πραξικόπημα με το κλείσιμο της Βουλής.
Η εφημερίδα δημοσιεύει δημοσκόπηση με εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος, σύμφωνα με το οποίο το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τις Ευρωεκλογές με 4,2% (36,6% - 32,4%). Σε άλλα ερωτήματα το 81,9% των ερωτηθέντων "δηλώνει δυσαρεστημένο από τα μέτρα και τους φόρους της κυβέρνησης" και το 76,2% "ζητά από το ΠΑΣΟΚ να αποσαφηνίσει την οικονομική π
ολιτική του".

5,5% ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ

Ουδέτερη προσέγγιση, ως συνήθως από την Καθημερινής της Κυριακής.
Η εφημερίδα ασκεί δριμύτατη κριτική για κλείσιμο της Βουλής και χαρακτηρίζει τα κόμματα "ομήρους" σκανδάλων. Παράλληλα δημοσιεύει το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue σύμφωνα με το οποίο το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 4,5% της Ν.Δ. (28%-23,5%). Στην πρόθεση ψήφου, όμως για τις Εθνικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ διευρύνει το προβάδισμά του με 5,5% (40,5%-35%).

ΠΑΡΟΝ ΧΩΡΙΣ... ΜΕΛΛΟΝ!

To Παρόν πρέπει να είναι η μοναδική Ελληνική εφημερίδα, η οποία επιχειρηματολογεί επί του κλεισίματος της Βουλής! Ακόμα και οι εφημερίδες που στηρίζουν τη Ν.Δ. απέφυγαν να σχολιάσουν το θέμα επειδή δεν έβρισκαν επιχειρήματα και για να μην εκτεθούν. Προσέξτε τον τίτλο κάτω από το λογότυπο : "Τι ήθελε να αποτρέψει ο Καραμανλής με το κλείσιμο της Βουλής;"! Βασικός τίτλος φυσικά, τι άλλο; Βερελής με εσωκομματικές πινελιές για το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: