Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Νάτην! Είχε κυκλοφορήσει και η Ημερήσια Διατάξη για την ερχόμενη εβδομάδα... .

http://press-gr.blogspot.com

...πριν από το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής!
.
Είτε υπήρξε αιφνιδιασμός όλων από την πλευρά της κυβέρνησης είτε σχέδιο παραπλάνησης, το θέμα είναι η Βουλή μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής ετοιμαζόταν κανονικά για τις εργασίες της επόμενης εβδομάδας. Γι' αυτό και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της και η ημερήσια διάταξη που βλέπετε στην εικόνα (μπορείτε να την δείτε ολόκληρη και εδώ) που προβλέπει ότι την Δευτέρα θα ξεκινούσε η συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και...
του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Λειτουργική Τακτοποίηση και λοιπές διατάξεις» με εισηγητές τους Κωνσταντίνο Μπαντουβά και Ιωάννη Δριβελέγκα και τη σημείωση ότι η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε στη συνεδρίασή της, της 7.5.2009, τη συζήτηση του νομοσχεδίου σε 2 συνεδριάσεις.
Όπως επίσης, ο κ. Καραμανλής δεν είπε τίποτε για τις προθέσεις του ούτε κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τα θέματα της νεολαίας, που κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα!
Τα τηλεφωνήματα προς τους αρχηγούς των κομμάτων για τη λήξη των εργασιών της Συνόδου άρχισαν να γίνονται γύρω στις 9 η ώρα το βράδυ από τον κ. Σιούφα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: