Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Τι κρύβει η αυτοκτονία Φιλιππίδη;

http://press-gr.blogspot.com

Η σχέση του με τον νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και με τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου του Βατοπεδίου.
Είχε κάνει κι άλλη απόπειρα!
Ποιοι άλλοι εμπλέκονται;
Μια περίεργη ιστορία με πολλά ερωτηματικά...
.

ΟΙ ΥΨΗΛΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ

Aπό το http://adiakritos.blogspot.com/

Ευριπίδης Φιλιππίδης, βιομήχανος. Βρέθηκε νεκρός χτες το πρωί στις 10.15 στο εξοχικό του έξω από τη Κατερίνη. Έριξε ένα καλώδιο στη πέργκολα και απαγχονίστηκε. Ο Αλβανός συντηρητής των υποστατικών του είδε το σώμα που κρεμόταν και ειδοποίησε την γυναίκα του. Την Τζίνα Θεοδώρου, κόρη γνωστού εμπόρου της Θεσσαλονίκης. Με την Θεοδώρου ο Φιλιππίδης είχε ένα παιδάκι 2 ετών. Με την πρώτη γυναίκα του, την νυν σύζυγο του Παναγιώτη Ψωμιάδη Τζούλια, μια κόρη 18 ετών.
Ο Φιλιππίδης τα τελευταία δύο χρόνια είχε μπλέξει με τοκογλύφους, με δανειστες που τον πίεζαν και του ζητούσαν υπέρογκους τόκους. Κάποιες πληροφορίες λένε ότι ένας από τους δανειστες που τον πίεζαν ήταν τρίτο πρόσωπο που γνώριζε τους Πάπιστα και Κουκουβίνο και είχε λάβει μέρος στην μεταξύ τους διένεξη για το Βατοπέδι.
Ο Φιλιππίδης είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Η τελευταία το Δεκέμβριο του 2008. Προσπάθησε να ...
δηλητηριαστεί με φάρμακα αλλα σώθηκε τη τελευταία στιγμή.
Πριν την αυτοκτονία δικαστικοί συντάκτες τον είχαν δει να γυρίζει με ένα φάκελο στο δικαστικό μέγαρο και να ρωταέι τους δικαστες εαν η τοκογλυφία είναι κακούργημα.
Για την κατάστασή του γνώριζαν και οι δύο άνθρωποι(δημόσιοι άρχοντες να σου τύχουν)που τον ήξεραν καλά. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που του είχε πάρει τη γυναίκα(κάτι που ο αυτόχειρας δεν το ξεπέρασε ποτέ) και ο πάντα γελαστός(χαζό παιδί χαρά γεμάτο που λένε) Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Και δεν έκαναν τίποτα να αποτρέψουν το μοιραίο. Πολιτικοί, φιλοτομαριστες, παρτάκηδες, ανάλγητοι....Κρίμα. Γιατί ο Φιλιππίδης γνώριζε πολλά. Και με την βοήθεια της αστυνομίας (που ευθύνεται με την ανεπάρκειά της) θα μπορούσε να σπάσει το απόστημα των άθλιων τοκογλύφων που λυμαίνονται τη πόλη. Όπως πολλά ξέρουν και οι Παπαγεωργόπουλος-Ψωμιάδης. Και δεν τους καίγεται καρφί εαν οι άθλιοι λιμοκοντόροι της πιάτσας έχουν στήσει παρατράπεζες και ρουφάνε το αίμα του κοσμάκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: