Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Συμμετοχή Σπ.Κουβέλη στο συνέδριο



«Επιχειρήσεις & Κράτος σφυρηλατούν το πράσινο “New Deal”» (CEO & CSR Money Conference 2009) που διοργανώνεται από τη Eurocharity


Επιχειρήσεις, Κράτος και πράσινο New Deal

Ο Πολιτικός Εκπρόσωπος Περιβάλλοντος & Χωροταξίας του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Κουβέλης θα παραστεί αύριο 7 Μαΐου, στο Συνέδριο «Επιχειρήσεις & Κράτος σφυρηλατούν το πράσινο “New Deal”» (CEO & CSR Money Conference 2009) που διοργανώνεται από τη Eurocharity στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Ο κ. Κουβέλης θα συμμετάσχει στο πρώτο πάνελ συζήτησης που ξεκινά στις 10 π.μ. και έχει ως θέμα «Πράσινη Ανάπτυξη: Ο ρόλος του κράτους».

«Το κράτος θα πρέπει να αποτελέσει μοχλό για την προώθηση της πράσινης ανάπτυξης, που είναι και η μόνη ρεαλιστική κατεύθυνση για τη χώρα» δήλωσε ο κ. Κουβέλης. «Το κράτος πρέπει να προωθήσει μια νέα παραγωγική σχέση με το περιβάλλον. Οφείλουμε να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο, να γίνουμε πρωτοπόροι. Απαιτείται όμως όραμα, προγραμματισμός και πολιτική βούληση που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει».

Στις 7 μ.μ. με τη λήξη του συνεδρίου, ο Σπύρος Κουβέλης, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, θα απονείμει τα βραβεία CEO & CSR 2009.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κουβέλης συμμετείχε στην ειδική επιτροπή για τη διεξαγωγή της διαδικασίας των βραβείων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: