Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

«Τσαμπουκάς» Μπάιντεν για Σκόπια

Κατά την χθεσινή ομιλία του στο Σεράγεβο ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αναφέρθηκε και στα Σκόπια και αποκαλώντας τα «Μακεδονία», είπε: «Η ‘Μακεδονία΄ θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ μόλις λυθεί η διαμάχη για το όνομά της με την Ελλάδα. Και θα λυθεί» (!).

Καθαρός αμερικανικός «τσαμπουκάς» δηλαδή. Και πως θα λυθεί, παμμέγιστε, για να ξέρουμε;

Να σημειωθεί ότι δεν άκουσα τίποτα σχετικό σε καμία προεκλογική ομιλία των αρχηγών, η του υπουργείου Εξωτερικών


____________________________________________________________________________________________________
Στο μεταξύ, με επιστολή τους 220 ακαδημαϊκοί από όλο τον Κόσμο προς τον Πρόεδρο Ομπάμα τον καλούν να βοηθήσει στον τερματισμό της παραχάραξης της Ιστορίας από την ΠΓΔΜ!
Καθηγητές από πανεπιστήμια όπως το Χάρβαρντ, το Πρίνστον, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το Μπέρκλει, αλλά και πολλών ακόμα πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από ΗΠΑ, Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Ιταλία, Καναδά, με ένα κείμενο που δεν αφήνει αναπάντητο κανένα ερώτημα και αποτελεί την καλύτερη απάντηση στη σκοπιανή προπαγάνδα των τελευταίων 18 χρόνων καλούν τη νέα Αμερικανική κυβέρνηση να διορθώσει τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης Μπους ο οποίος με τη στήριξή του προς την ΠΓΔΜ βοήθησε στην παραχάραξη της Ιστορίας .

Παραθέτουν επίσης ατράνταχτα ιστορικά επιχειρήματα που αποδεικνύουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ενώ καταλήγουν στο ότι «ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας, δεν ήταν σλάβος, καθώς οι Σλάβοι και η γλώσσα τους κατέφθασαν στην περιοχή 1.000 χρόνια αργότερα».

Οι υπογραφές αυξάνονται καθημερινά καθώς έχει δημιουργηθεί ειδική ιστοσελίδα για το θέμα αυτό με όλες τις λεπτομέρειες και τη συνέχιση των συλλογών υπογραφών: http://macedonia-evidence.org/documentation.html

Περισσότερα: http://greece-salonika.blogspot.com/2009/05/blog-post_2172.html

http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: