Πέμπτη, 21 Μαΐου 2009

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑΣτη ΝΔ έχει ξεκινήσει η αναζήτηση αποδιοπομπαίων τράγων για τη βαριά ήττα στις ευρωεκλογές. Χρεώνουν στους βουλευτές ότι δεν συντονίζονται για την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος και στους κορυφαίους υπουργούς ότι δεν βγαίνουν μπροστά για να στηρίξουν, λες και θα σώζονταν.

Ο Κώστας Καραμανλής στις περιοδείες του, μέχρι στιγμής, επαναλαμβάνεται και με μόνιμη επωδό την επίθεση κατά του Γιώργου, διότι όπως λένε οι σπουδαίοι πολιτικοί αναλυτές, υπερέχει το προφίλ του στα γκάλοπ. Αυτός είναι ο πολιτικός όρος με τον οποίο ήθελε να αγωνιστεί η συζήτηση μέχρι την κάλπη; ΄Η το άλλο εκπληκικό που βρήκε τώρα να κλαίγεται για το δίλημμα του ΠΑΣΟΚ «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα»;

Ο πρόεδρος της ΝΔ δείχνει να μην έχει επιχειρήματα στη φαρέτρα του και εμφανίζεται με πρετεντέρια έμπνευση. Ο,τι ακούγεται από το στόμα του πολιτικού σχολιαστή στον γνωστό σταθμό, ο κ. Καραμανλής τα επαναλαμβάνει στις κλειστές του συγκεντρώσεις, όπου το πλάνο δεν ανοίγει για να μην φανούν τα μεγάλα κενά!

http://goreport.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: