Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

2012: Το πρώτο trailer... του Τέλους του Κόσμου (video)


Τρία χρόνια μας μείνανε... Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 έρχεται το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με μία αρχαία προφητεία των Μάγια! Αλλά στις 13 Νοεμβρίου του 2009 θα έχουμε την ευκαιρία να το... απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη. Και αν κρίνουμε από το πρώτο trailer, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο!



Στη Μέκκα και στο Βατικανό προσεύχονται, όταν ξαφνικά το κολοσσιαίο Άγαλμα του Ιησού στο Ρίο ντε Τζανέιρο καταρρέει, η ''Καπέλα Σιξτίνα'' ραγίζει και ο καθεδρικός του Άγιου Πέτρου γίνεται κομμάτια, την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος των Η.Π.Α. (μετά την εκλογή Ομπάμα, ο πρόεδρος ΄΄μαύρισε'' και στο Χόλλυγουντ, τον υποδύεται ο Ντάνι Γκλόβερ!) δίνει το τελευταίο του τηλεοπτικό διάγγελμα στην Times Square, το Λος Άντζελες βουλιάζει (καλά είδαμε;) και ένα αεροπλανοφόρο πέφτει πάνω στον Λευκό Οίκο!

Οι σεισμοί, οι καταποντισμοί, οι πλημμύρες και οι βροχές μετεωριτών είναι απλά... το κερασάκι στην τούρτα!

Ο σκηνοθέτης του ''Μέρα Ανεξαρτησίας'' και ''Μετά την επόμενη μέρα'', Ρόλαντ Έμεριχ, επιστρέφει με την απόλυτη... ταινία καταστροφής. Που σημαίνει ότι τίποτα δεν μένει όρθιο!

Το ''2012'', που θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στις 13 Νοεμβρίου του 2009 (έτσι για να μη βρεθούμε απροετοίμαστοι μπροστά στη συντέλεια του κόσμου), παρακολουθεί τις προσπάθειες μίας ομάδας ανθρώπων να επιβιώσουν... μετά το τέλος του κόσμου.

Ο Τζον Κιούζακ, η Θάντι Νιούτον, ο Γούντι Χάρελσον, ο Όλιβερ Πλατ και ο Ντάνι Γκλόβερ πρωταγωνιστούν και προτάσσουν τα στήθη τους απέναντι στις... δυνάμεις της φύσης.

Δείτε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer, που μας δίνει μία χορταστική γεύση για τα όσα θα δούμε επί της οθόνης. Πάντως αν πράγματι συμβούν όλα αυτά το 2012... adios muchachos!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: