Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ...


Γράφει ο πολυμήχανος
(και χωρίς εργασία από σήμερα) Οδυσσέας

Το κλείσιμο του Ελεύθερου Τύπου είναι μεθόδευση για να αιφνιδιάσει. Υπάρχουν ερωτήματα: Διερευνήθηκαν οι δυνατότητες...
να πωληθεί είτε ολόκληρο είτε σε τμήματα είτε όπως είναι είτε μετά από εξυγίανση; Διερευνήθηκε η δυνατότητα τμήματα της επιχείρησης όπως πχ το Κυριακάτικο ή το site σε συνδυασμό ή όχι με το ραδιόφωνο να παραμείνουν ενδεχομένως με νέα ιδιοκτησία; Είμαστε βέβαιοι όλοι μας ότι όλα αυτά έχουν τεθεί έχουν διερευνηθεί και έχουν απαντηθεί αρνητικά και η μόνη λύση είναι το αιφνιδιαστικό λουκέτο;
Επειδή απέτυχε η κυρία Αγγελοπούλου με τις λάθος επιλογές της και τα πρόσωπα και διοίκηση πρέπει να μείνουν εκατοντάδες άνθρωποι δημοσιογράφοι στον δρόμο; Ενημερώθηκε το ΔΣ της Ένωσης Συντακτών; Οι εφημερίδες είναι ζωντανοί οργανισμοί που τις έχουν στήσει γενιές ολόκληρες ανθρώπων, έχουν πίσω τους το κοινό τους και έχουν κοινωνική και πολιτική απήχηση. Δεν κλείνουν με αιφνιδιαστικές μεθοδεύσεις. Εκτός αν έχουν γίνει ήδη άλλου είδους παρασκηνιακές διαβουλεύσεις με πολιτικά-επιχειρηματικά κέντρα που έχουν φιλοδοξίες στη ΝΔ.
Και μην ενσπείρουμε μόνοι μας τον πανικό στο χώρο και ας μην «κλαίμε τους συναδέλφους πριν πεθάνουν» ας δούμε πρώτα μήπως κάτι μπορεί να γίνει.
http://pressmme.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: