Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Εισαγγελική πρόταση για αποφυλάκιση της Σαλίνας Καραβέλα



Θετική είναι η πρόταση του εισαγγελέα Επαμεινώνδα Νικολόπουλου, για την αποφυλάκιση της μεγαλύτερης κόρης του καταζητούμενου και βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση της Siemens Χρήστου Καραβέλα.

Ειδικότερα, ο κ. Νικολόπουλος εισηγείται προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση της Σαλίνας με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 300.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα και υποχρέωση διαμονής στη διεύθυνση κατοικίας που έχει δηλώσει.

Ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας κ. Σάκης Κεχαγιόγλου με αφορμή την εισαγγελική πρόταση, δήλωσε: «Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την σημερινή πρόταση του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, με την οποία εισηγείται να γίνει δεκτή η προσφυγή της εντολέως μου κατά του εντάλματος προσωρινής.... κράτησης του κ. Ανακριτή και συνεπώς να αποφυλακιστεί.

Ελπίζω, και πιστεύω ότι το Δικαστικό Συμβούλιο θα υιοθετήσει την πρόταση και θα διατάξει την αποφυλάκισή της .Θέλω να πιστεύω επίσης ότι το Συμβούλιο ταυτοχρόνως θα αντιμετωπίσει και θα θεραπεύσει τα σοβαρά λάθη της ποινικής προδικασίας».

.protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: