Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Μαφιόζικη δολοφονία σε καφετέρια στο Γαλάτσι...


Ο ένας τον γάζωσε με ένα Καλάσνικοφ, ενώ ο δεύτερος άδειασε πάνω του ένα πιστόλι 9 mm...
Ραντεβού με το θάνατο, στις 4.20 χθες το μεσημέρι, είχε ο γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων Γιώργος Αναγνωστόπουλος.
Την ώρα που ο 36χρονος επιχειρηματίας θα συναντούσε στο κατάστημα «Flocafe», στην οδό Βεΐκου 109, στο Γαλάτσι, τον τραγουδιστή Αλέκο Ζαζόπουλο και τον μουσικοσυνθέτη Πάνο Καπίρη, τον πρόλαβαν δύο άγνωστοι εκτελεστές και τον έστειλαν στον άλλο κόσμο...
Το συμβόλαιο θανάτου είχε υπογραφεί εδώ και καιρό. Και εκτελέστηκε με ένα Καλάσνικοφ κι ένα πιστόλι μπροστά στα μάτια των δεκάδων ανυποψίαστων περαστικών και των θαμώνων της καφετέριας, σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής, στο πολύβουο Γαλάτσι.
Σύμφωνα με...
πληροφορίες, οι πληρωμένοι δολοφόνοι φαίνεται να παρακολουθούσαν το θύμα, το οποίο κατέβηκε από μαύρο αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργάτης του στην είσοδο της καφετέριας, στην οποία φέρεται να ήταν ο βασικός μέτοχος.
Μόλις ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος πάτησε το πόδι του στο πεζοδρόμιο, οι δύο δράστες τον πλησίασαν πεζοί και, χωρίς να πουν κουβέντα, τον κύκλωσαν και άρχισαν να τον πυροβολούν.

Οπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, οι δολοφόνοι σχημάτισαν γύρω του κλοιό θανάτου. Ο ένας τον γάζωσε με ένα Καλάσνικοφ, ενώ ο δεύτερος άδειασε πάνω του ένα πιστόλι 9 mm. Κάποιες πληροφορίες θέλουν το θύμα να αντέδρασε, να έβγαλε το όπλο που είχε πάνω του και να ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς. Στη συνέχεια οι δράστες έφυγαν τρέχοντας, κατευθυνόμενοι προς την οδό Ανδριτσαίνης, όπου επιβιβάστηκαν σε μια μαύρου χρώματος μηχανή, μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκαν στα στενά του Γαλατσίου.

Φίλοι και συνεργάτες του 36χρονου που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στην καφετέρια «πάγωσαν» από την ομοβροντία των πυροβολισμών και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Το μόνο που είδαν ήταν το «αφεντικό» τους να κείτεται νεκρό στο πεζοδρόμιο μέσα σε μια λίμνη αίίματος.

Στον τόπο του εγκλήματος περισυνελέγησαν περισσότεροι από δώδεκα κάλυκες, ενώ πολλές σφαίρες εξοστρακίστηκαν σε κοντινά μέρη και από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος περαστικός. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Αναγνωστόπουλου εντάσσεται σε εκτεταμένη επιχείρηση μαφιόζικων προγραφών και αδυσώπητου ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στα κυκλώματα της νύχτας.

Ο Αναγνωστόπουλος ήταν ο επόμενος στόχος. Είχαν προηγηθεί οι δολοφονίες των: Γεράσιμου Μαυράκη στην οδό Πειραιώς, Αλέκου Κοσμόπουλου στην οδό Θηβών, Μπάμπη Λαζαρίδη στην παραλιακή έξω από γνωστό ξενοδοχείο, Γιώργου Αυτιά στον Πειραιά και τελευταία (τον Μάιο του 2009) της 29χρονης συζύγου του Μαρίας Καφιέρη μέσα σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια. Ο 36χρονος ήταν ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Νότες Live» στην Ιερά οδό, μέτοχος σε γνωστό club στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και φίλος πολλών καλλιτεχνών. Μάλιστα, στα μαγαζιά του εργάστηκε πολλές φορές και η όμορφη Ελενα Γκρέκου, με την οποία ήταν πολύ καλά φιλαράκια.
madata.gr

http://nonews-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: