Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ!...


Έχουν πολύ παρασκήνιο τα όσα δημοσιεύτηκαν την Κυριακή για τον Καραμανλή και τον Ερντογάν σχετικά με την συνάντηση που δεν έγινε ποτέ. Σας δώσαμε από νωρίς το πρωί το περίγραμμα του ρεπορτάζ για τις μαϊμουδιές και τα κατεθυνόμενα ρεπορτάζ από τους καραγκιόζηδες, παρατρεχάμενους και αστοιχείωτους του Μαξίμου. Σήμερα βαρεθήκαμε να γράφουμε πολλά. Αύριο θα τα γράψουμε όλα. Υπάρχει πολύ πλούσιο παρασκήνιο που δεν τιμά κανένα από τους εμπλεκόμενους. Για να διαπιστώσετε με ποιόν τρόπο κατευθύνονται τα ρεπορτάζ και πως διαχειρίζονται μεγάλες εφημερίδες τους... μερακλήδες του Μαξίμου!

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥΣ...

Πως γίνεται 3 διαφορετικές εφημερίδες να γράφουν τα ίδια πράγματα για μια συνάντηση που δεν έχει συμβεί; Πολύ απλά γιατί αυτά που γράφουν είναι αποτέλεσμα διαρροών του Μαξίμου! Προσπαθούν να μας πείσουν (ειδικά το Βήμα και δευτερευόντως η Ελευθεροτυπία και το Έθνος) πως ο Καραμανλής δουλεύει και στριμώχνει δήθεν τους Τούρκους! Η πλάκα είναι πως αν είχε όντως έρθει ο Ερντογάν, τίποτα δε θα είχαμε καταλάβει και θα μας παραμύθιαζαν τα ΜΜΕ.
Καταλάβατε πως παίζεται το παιχνίδι;

Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ, ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ...

Μπράβο στα παιδιά! Ανδριανός και Αντώναρος έκαναν τις διαρροές. Ο αμόρφωτος... φωτοτυπάς του Μπάλιου στο γραφείο του Έβερτ και ο γλείφτης του Ρουσόπουλου έκαναν το παιχνίδι. Έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και τους εξέθεσαν όλους. Το Σάββατο το πρωί ο γελοίος κυβερνητικός παράγοντας Ανδριανός ήταν στην παραλιακή και έψαχνε για έπιπλα(!). Ο Αντώναρος πήγε για καφέ στο Ψυχικό! Έκαναν τις διαρροές πρωί πρωί του Σαββάτου και μετά εξαφανίστηκαν. Ούτε πήραν χαμπάρι ότι ο Ερντογάν δεν θα ερχόταν. Οι εφημερίδες το έμαθαν αργά το μεσημέρι από τους ανταποκριτές τους στην Τουρκία. Θα τους περιλάβουν από αύριο ή ισχύει το εμπάργκο στην κριτική για τους παρατρεχάμενους του Καραμανλή;
http://pressmme.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: