Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!!!!!!!!!



  • Φροντίζουμε αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη


    Προστατεύουμε τις ασθενέστερες ομάδες, τους πολίτες με εισοδήματα κοντά ή και κάτω από το όριο της φτώχειας. Διασφαλίζουμε το δικαίωμά τους σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης. Τους στηρίζουμε ώστε να ξεπεράσουν την απειλή της φτώχειας.



  • Στηρίζουμε τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

    Ημ. Δημοσίευσης : 14/09/2009 18:00

    Αναγνωρίζουμε τον ρόλο των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην αντιμετώπιση της κρίσης. Γι’ αυτό ενισχύουμε τη βιωσιμότητά τους και στηρίζουμε την παρουσία τους στην αγορά.


    Προστατεύουμε τον δανειολήπτη


    Ισχυροποιούμε τη θέση του δανειολήπτη απέναντι στις τράπεζες.


    Δίνουμε ρευστότητα στην πραγματική οικονομία


    Στηρίζουμε την πραγματική οικονομία, τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις ώστε να αποτραπεί η ύφεση. Δεν δίνουμε «λευκή επιταγή» στις τράπεζες. Διασφαλίζουμε ότι η ρευστότητα θα φτάσει στον πολίτη και τις επιχειρήσεις με ευνοϊκούς όρους.


    Δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας


    Διασφαλίζουμε το δικαίωμα στην εργασία δίνοντας κίνητρα για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Προστατεύουμε τα δικαιώματα των εργαζομένων, μεριμνούμε για τους ανέργους και τους απολυμένους.


    Η οικονομική κρίση που βιώνουμε


    Η οικονομική κρίση που βιώνουμε είναι αποτέλεσμα των επιλογών της κυβέρνησης Καραμανλή. Η σημερινή κυβέρνηση Καραμανλή επιχειρεί να κρύψει την οικονομική της αποτυχία, κάτω από το χαλί της διεθνούς κρίσης. Η αλήθεια είναι ότι με την πολιτική της: μας οδήγησε σε εσωτερική κρίση πριν από τη διεθνή, μας άφησε ακάλυπτους μπροστά στη διεθνή κρίση


    Το σχέδιό μας για την οικονομική κρίση


    Δίνουμε ρευστότητα στην πραγματική οικονομία με ευνοϊκούς όρους. Στηρίζουμε τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και τονώνουμε την αγορά. Φροντίζουμε αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη. Δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας. Προστατεύουμε τον δανειολήπτη.


    Δημόσια, Δωρεάν και Υψηλής Ποιότητας Παιδεία για Όλους


    Οι Προτάσεις και οι Δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για Δημόσια, Δωρεάν και Υψηλής Ποιότητας Παιδεία για Όλους




Δεν υπάρχουν σχόλια: