Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Καραμανλής στις Σέρρες...


.
Ο Μάρκος Μπόλαρης σχολιάζει την ομιλία
του προέδρου της ΝΔ στα Σέρρας
.«Λευκή επιταγή για να αποτελειώσει τους οικονομικά ασθενέστερους ζήτησε ο κ. Καραμανλής! – Το ΠΑΣΟΚ έρχεται με δέσμευση σε ξεκάθαρο σχέδιο για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την κοινωνική συνοχή!»
.

«Λευκή επιταγή για να… αποτελειώσει τον Έλληνα εργαζόμενο, αγρότη, μικρομεσαίο επιχειρηματία, συνταξιούχο, ζήτησε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής» επεσήμανε ο βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης, στον απόηχο της προεκλογικής ομιλίας του Κ. Καραμανλή στις Σέρρες, το βράδυ της Τετάρτης.
Σύμφωνα με τον Σερραίο βουλευτή και Πολιτικό Εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ για θέματα Μακεδονίας - Θράκης, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε τη δική του «αλήθεια» στους πολίτες.
«Η αλήθεια είναι ότι με τη ΝΔ στο «τιμόνι» της χώρας, θα έρθουν ακόμη πιο δύσκολες ημέρες για τους πολίτες κι αυτό γιατί...

υπάρχει σχέδιο από την πλευρά της ΝΔ για τη στήριξη του κεφαλαίου και των ισχυρών, αλλά δεν υπάρχει κανένα απολύτως σχέδιο για τη στήριξη του εργαζόμενου, του ανέργου, του αγρότη, της νοικοκυράς, του μικρομεσαίου επιχειρηματία, του συνταξιούχου. Το σχέδιο της ΝΔ είναι απλό, ξεκάθαρο, σαφές και καλά οργανωμένο. Ενίσχυση των συμφερόντων και ταφόπλακα στα όνειρα, τις ελπίδες και το αύριο των πολιτών» υπογράμμισε ο Μάρκος Μπόλαρης.
Παράλληλα ο κ. Μπόλαρης τόνισε:
«Το ΠΑΣΟΚ έχει την αποφασιστικότητα και την ετοιμότητα να εφαρμόσει το πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών για την ανάταξη της οικονομίας και του κράτους προς όφελος των ασθενέστερων κοινωνικά και οικονομικά.
Προς την κατεύθυνση αυτή, μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, παρουσίασε ήδη τα πρώτα νομοσχέδια που θα φέρει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στη νέα Βουλή προς ψήφιση και τα οποία είναι:
1o νομοσχέδιο: Στήριξη του πραγματικού εισοδήματος και αναδιανομή.
2o νομοσχέδιο: Προστασία του δανειολήπτη και καταπολέμηση της ακρίβειας.
3o νομοσχέδιο: Στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων - ρευστότητα στην οικονομία.
4o νομοσχέδιο: Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και προώθηση των επενδύσεων.
5o νομοσχέδιο: Άμεση αντιμετώπιση της κρίσης στην αγορά εργασίας.
Πρόκειται για ένα ξεκάθαρο σχέδιο ανάταξης της οικονομίας, προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας και ιδίως των ασθενέστερων κοινωνικά και οικονομικά. Το καθήκον των πολιτών πλέον είναι η συστρατευση και η συμμετοχή! Όλοι μαζί μπορούμε!»



Δεν υπάρχουν σχόλια: