Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Και προεκλογικές μεταθέσεις στο Πολεμικό Ναυτικό από τον Γ. Καραμαλίκη!..


Τελειωμό δεν έχουν οι παρανομίες του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού αντιναύαρχου Γ. Καραμαλίκη που συνεχίζει να υπογράφει και να υλοποιεί μεταθέσεις ημετέρων αξιωματικών υπαξιωματικών και ναυτών μεσούσης της προεκλογικής περιόδου. (Κάντε κλικ επάνω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν).
Ενώ το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας με ανακοινωση του αναστέλλει όλες τις μεταθέσεις του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, τις μεταθέσεις των στρατευσιμων αλλά και τις προγραμματισμενες μετασταθμεύσεις μονάδων καθ' όλη την προεκλογική περίοδο καθώς και τις στρατιωτικές ασκήσεις που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν μέχρι τις εκλογές, ακόμα και αυτές για τις οποίες έχουν κληθεί έφεδροι για εκπαίδευση, ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού αντιναύαρχος Καραμαλίκης συνεχίζει τις τακτοποιήσεις ημετέρων εγγράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του την...

ισχύουσα νομοθεσύα. Ο αρχηγός του ΓΕΝ υπογράφει προχρονολογημένες μεταθέσεις τακτοποιώντας σε ακόμα καλύτερες θέσεις τα γαλάζια παιδιά που βρίσκονται σε απόγνωση και τρέχουν να προλάβουν την επερχόμενη πολιτική αλλαγή. Ετσι:
-Με την Απόρρητη Φ 411.80/109/Σ.26110/2 Σεπ 2009/ΓΕΝ/Β3 τοποθετούνται στην Κύπρο 4 αξιωματικοί με παρουσίαση στις 11 Σεπτεμβρύου. Η διαταγή μεταθεσης ενώ υπογράφεται στισ 8 Σεπτεμβρίου φέρει ημερομηνία στις 2. Εκτός όμως αυτού παρατηρούμε πως οι μετατιθέμενοι "όλως τυχαίως" υπηρετούσαν στο Επιτελείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας(ΥΠΕΘΑ/ΜΥ , ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ) και στο Επιτελικό Γραφεύο του Αρχηγού Ναυτικού(ΓΕΝ/ΕΓΑ) και μάλιστα οι δύο είναι ανδρόγυνο. Εκτός όμως αυτού μετατίθενται και στην Κύπρο που ήδη ο Α/ΓΕΝ έχει φορτώσει με επιπλέον δύναμη που ξεπερνά το 350% της προβλεπομενης.
-Με την Φ411.5/61/09/2 Σεπ 09/ ΓΕΝ/Β3 τακτοποιούνται 40 αξιωματικοί σε ευνοϊκές θέσεις εσωτερικου (Διαταγή και πάλι προχρονολογημένη).
-Με την διαταγή με στοιχεία ΗΩΠ 08 2003 ΣΕΠ 2009 τακτοποιούνται ναύτες που υπηρετούν σε ευνοϊκές θέσεις σε ακόμα ευνοϊκότερες όπως ΜΥ/ΥΠΕΘΑ (Μονάδα υποστήριξης Υπουργείου Εθνικής Αμυνας), ΑΣΑΕΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων), ΑΝΥΕ (Ανώτατη Ναυτική Υγειονομική Επιτροπή), ΠΟΝ (Προμηθευτικός Οργανισμός Ναυτικού), ΓΕΝ/ΕΓΑ (Επιτελικό Γραφείο του Αρχηγού Ναυτικού), Αντιτορπιλικό Βέλος (Μουσείο), ΜΤΝ (Μετοχικό Ταμείο Ναυτικού και στο Ναυτικό Μουσείο Ναυπλίου.
Και αφού τακτοποίησε όλες τις εκκρεμότητες ο αρχηγός του ΓΕΝ αναχώρησε την 8η Σεπτεμβρίου για επίσκεψη στη Νάπολη της Ιταλίας, με τον υπασπιστή του και τις συζύγους τους, με C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας που μόνο τα έξοδα του αεροσκάφους ανέρχονται ςε 18.500€.



Δεν υπάρχουν σχόλια: