Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Σκιά του εαυτού του ο Καραμανλής

Σκιά του εαυτού του ο Καραμανλής




Σε μια συνέντευξη παρωδία μετέτρεψε το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου την σημερινή συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.
Πέρα απο το ακροατήριο το οποίο θύμιζε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ το οποίο χειροκροτούσε σε κάθε δήθεν ...ξεκάθαρη απάντηση του πρωθυπουργού ο κ. Αντώναρος φρόντισε να δημιουργήσει κλίμα δίνοντας τις πρώτες ερωτήσεις σε δημοσιογράφους που είτε αμείβονται απο κρατικά μέσα ενημέρωσης είτε διέπονται φιλικά προς την κυβερνώσα παράταξη.

Παρ' αυτά ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν κατάφερε να ξεφύγει απο τον εκνευρισμό επαναλαμβάνοντας μονότονα το ίδια και τα ίδια για δήθεν "δομικές αλλαγές" ενώ σε ερωτήσεις όπως για τον κ. Λιάπη ή για τον προκλητικό τρόπο διαβίωσης των υπουργών του έδειχνε να οργίζεται και να χάνει τα λόγια του ,όπως στην ερώτηση της δημοσιογράφου του CNN που μπερδεύτηκε λέγοντας ότι τα πράγματα είναι απλά και αμέσως μετά να λέει ότι τα πράγματα είναι δύσκολα .

Κατά τα λοιπά όπως παρατήρησαν αρκετοί παρευρησκόμενοι στην αίθουσα ο Κ. Καραμανλής ήταν ο χειρότερος Καραμανλής των τελευταίων πέντε ετών φανερά κουρασμένος και αρκετά αδιάβαστος αφού πέρα απο τις ανακρίβειες -όπως ότι η Γερμανία έχει μείωση του ΑΕΠ κατά 5% ενώ γνωρίζει ότι το τελευταίο τρίμηνο παρουσίασε αύξηση κατά 0,3 % - δεν μπόρεσε να υποστηρίξει ούτε καν τις δικές του χθεσινοβραδινές εξαγγελίες.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: