Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

«Αμετανόητος και αναξιόπιστος» ο Κ. Καραμανλής

«Οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν λόγο να του δώσουν τρίτη ευκαιρία. Είναι αμετανόητος και παντελώς αναξιόπιστος», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ για τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

«Αμετανόητος για τις πολιτικές του που έχουν οδηγήσει την χώρα σε κρίση και την μέση Ελληνική οικογένεια σε απόγνωση. Και αναξιόπιστος για το μέλλον της χώρας», πρόσθεσε.

«Μας είπε ότι η πολιτική του ήταν σωστή - απλώς έκανε κάποια λάθη. Και βέβαια, φταίνε πάντα κάποιοι άλλοι. Φταίνε οι πολίτες, που δεν καταλαβαίνουν όσα καταλαβαίνει ο ίδιος. Φταίνε οι κοινωνικοί εταίροι και τα κόμματα που δεν τον αφήνουν να κυβερνήσει. Φταίνε όλοι οι άλλοι, ποτέ ο ίδιος και οι επιλογές του», ανέφερε ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε επίσης ότι κ. Καραμανλής έδειξε «αλαζονεία και έλλειψη κοινής λογικής». Παράλληλα, τόνισε ότι «δεν απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό αλλά στο κόμμα του, προσπαθώντας να διασφαλίσει την θέση του, μετά την ήττα».

Ο ΣΥΝ σχολίασε ότι το μόνο σαφές από τη συνέντευξη «είναι η διετής κορύφωση της άγριας πολιτικής λιτότητας απέναντι στους εργαζόμενους και στους οικονομικά αδύνατους».

«Το στοίχημα για τις επερχόμενες εκλογές, στις οποίες οδηγήθηκε η ΝΔ μέσα από την κατάρρευση της πολιτικής της, είναι η αλλαγή πορείας του τόπου και η ήττα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών είτε αυτές υπηρετούνται από τη ΝΔ είτε από το ΠΑΣΟΚ το οποίο αδυνατεί να διατυπώσει εναλλακτικές προτάσεις», συμπλήρωσε ο ΣΥΝ.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: