Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

e-Διάλογος για το Περιβάλλον...


Από τον Σπύρο Κουβέλη

υποψήφιο βουλευτή Α΄ Αθήνας
.
Φίλες και φίλοι, o χρόνος για το περιβάλλον στη χώρα μας μετράει αντίστροφα, για αυτό δεν έχουμε άλλο περιθώριο για επικοινωνιακούς ελιγμούς, χρειαζόμαστε πράξεις και πολιτικές. Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας, και όλοι μαζί μπορούμε να δουλέψουμε για την προστασία και την αναβάθμισή του. Κανείς μας δεν κατέχει τη μοναδική αλήθεια για το περιβάλλον, για αυτό, κάνοντας χρήση αυτού του νέου βήματος, του ηλεκτρονικού μου ιστολογίου- http://spyroskouvelis.blogspot.com/, σας καλώ όλους να συμμετέχετε στο διάλογο που θέλω να ανοίξω μαζί σας για τις βασικές μας δεσμεύσεις και θέσεις για το περιβάλλον και τη χωροταξία.
Σκέφτηκα ο Ηλεκτρονικός μας Διάλογος για το Περιβάλλον να αρχίσει με...

το ζήτημα των ημιυπαίθριων, ένα ζήτημα που η απερχόμενη Κυβέρνηση το αντιμετώπισε με τη λογική της «εισπρακτικής τοποθέτησης».
Το ζήτημα δεν είναι οι ημιυπάιθριοι, αλλά η αυθαίρετη δόμηση, σας αφορά όλους και περιμένω τις δικές σας προτάσεις και σκέψεις πάνω στις θέσεις μας.
Περιμένω τα σχόλια σας: http://spyroskouvelis.blogspot.com/2009/09/blog-post_1915.html
Σας ζητώ να γίνεται και εσείς κοινωνοί σε αυτό τον ηλεκτρονικό διάλογο για το περιβάλλον, τα blogs και portals στην Ελλάδα μπορούν να αναδείξουν και πολιτικές προτάσεις και είναι μία καλή ευκαιρία να το δηλώσουμε.
Φιλικά


Δεν υπάρχουν σχόλια: