Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Απάντηση Ρέππα σε Α. Βγενόπουλο

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Υποδομών, Δ. Ρέππα, προκάλεσαν όσα υποστήριξε έξω από τα δικαστήρια, όπου κατέθεσε ως μάρτυρας για την υπόθεση των άγονων αερογραμμών, ο πρόεδρος της MIG, Ανδρέας Βγενόπουλος.

"Ας καταλάβουν όλοι ότι δεν μπορεί η πολιτική και οι πολιτικοί να είναι υπηρέτες στα μέτρα κάποιων. Έχουν αλλάξει οι καιροί, καιρός να αλλάξουν και τα πράγματα", τόνισε ο κ. Ρέππας.

Η δήλωση του κ. Ρέππα έχει ως εξής:

"Είναι προφανές ότι αν θα υπέβαλα ποτέ σχετικό αίτημα ο κ. Βγενόπουλος δεν θα με προσλάμβανε στις επιχειρήσεις του σαν ανεπαρκή, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι στις προθέσεις μου. Έχω επιλέξει χρόνια τώρα να απευθύνομαι στον ελληνικό λαό που με "προσλαμβάνει" να τον εκπροσωπώ υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον. Δεν είναι να απορεί κανείς, γιατί η Ελλάδα είναι μια χώρα σκανδαλωδώς ανεπαρκής σε θέματα διαφάνειας διαγωνισμών και διαχείρισης του δημόσιου χρήματος.

Παραλάβαμε μια χώρα σε κρίση, ένα κράτος σε διάλυση. Δεν πάει άλλο. Και ας ξεβολευτούν όσοι διατυμπανίζουν ότι μετά από έντονες πιέσεις τους κατάφερναν να αναβάλουν διαγωνισμούς. Ασφαλώς όπου πρέπει, το λόγο έχει η Δικαιοσύνη. Ας καταλάβουν όμως όλοι ότι δεν μπορεί η πολιτική και οι πολιτικοί να είναι υπηρέτες στα μέτρα κάποιων. Έχουν αλλάξει οι καιροί, καιρός να αλλάξουν και τα πράγματα".
.nooz.g

Δεν υπάρχουν σχόλια: