Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




Η Πρωτοβουλία Πολιτών του Γαλατσίου, «Πράσινο Γαλάτσι», είναι μια κίνηση πολιτών η οποία έχει αναδείξει και συνεχίζει να αναδεικνύει θέματα κοινωνικά, πολιτικά και περιβαλλοντικά, τοπικού και εθνικού ενδιαφέροντος, μέσα από δράσεις και εκδηλώσεις. Ενημερώνοντας και ευαισθητοποιώντας τους πολίτες, στοχεύουμε στη δημιουργία μιας νέας κοινωνικής αλλαγής, που θα αναβαθμίσει την πόλη μας και θα παρέχει καλύτερη ποιότητα στη ζωή μας.

Με αρχές, αξίες και σεβασμό στον άνθρωπο χαράζουμε καθημερινά, μια νέα πραγματικότητα, που έχει ως βασικούς άξονες τις συμμετοχικές διαδικασίες, τη διαφάνεια και τη δημόσια διαβούλευση, την ενίσχυση αυτοδιοικητικής συνείδησης. Με τη μόνιμη και διαρκή παρέμβαση στη δημόσια ζωή της πόλης μας, με την εθελοντική προσφορά νέων ανθρώπων αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για τη διαμόρφωση μιας πλειοψηφικής κίνησης που θα δώσει λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Γαλατσίου.

Η κίνησή μας πορεύεται με συλλογικότητα, συνοχή, δημοκρατική λειτουργία, διαφάνεια και αποφασιστικότητα για την ολοκλήρωση μιας προσπάθειας που χαρακτηρίζεται από το όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και εμάς, για μια αλλαγή στη νοοτροπία και στον τρόπο λειτουργίας παρωχημένων αντιλήψεων και τακτικών.

Το προσεχές διάστημα θα πραγματοποιήσουμε δράσεις και εκδηλώσεις που αφορούν στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην παιδεία και στη νεολαία, στην τρίτη ηλικία, στον εθελοντισμό, στο περιβάλλον και στην πράσινη ανάπτυξη, στις νέες τεχνολογίες και στην επιχειρηματική καινοτομία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του πολίτες του Γαλατσίου για τη συμπόρευση και παρουσία τους στις πρωτοβουλίες της κίνησής μας.

Έλενα Ζέρβα-Γκιουρτζιάν



Δεν υπάρχουν σχόλια: