Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Γιακουμάτος: «Συγγνώμη που δεν έριξα την κυβέρνηση Καραμανλή»


Γιακουμάτος: «Συγγνώμη που δεν έριξα την κυβέρνηση Καραμανλή»

Φωτιές ανάβουν οι δηλώσεις του Γεράσιμου Γιακουμάτου στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 9,89 και την εκπομπή των Δήμου Βερύκιου και Δημήτρη Σταυρόπουλου.

«Λυπάμαι που δεν είχα το θάρρος να ρίξω την κυβέρνηση Καραμανλή για να γλιτώσω και τον Καραμανλή και τη χώρα. Ζητώ συγγνώμη» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του πρώην υφυπουργού Εργασίας, η οποία αναμένεται να προκαλέσει σάλο στη Νέα Δημοκρατία. Οπως συμπλήρωσε πάντως ο κ. Γιακουμάτος, αν έκανε κάτι τέτοιο «θα έτρωγαν ξύλο ακόμα και οι κληρονόμοι μου».

Ο κ. Γιακουμάτος τόνισε ότι δεδομένης της κατάστασης, πρέπει πλέον να μπει πρώτα το συμφέρον της χώρας και όχι οι μικρικομματικές σκοπιμότητες και υπογράμμισε την ανάγκη κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Τάχθηκε υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τα οικονομικά στοιχεία και ζήτησε να «τιμωρηθούν οι ψεύτες».

Τέλος, υποστήριξε τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο και τις δηλώσεις του περί άδειων ταμείων, ενώ αναφερόμενος στη δική του θητεία στο συγκεκριμένο υπουργείο σημείωσε ότι έδωσε μάχερς, αλλά ήταν μόνο ένας «υφυπουργίσκος».

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: