Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

"Παράνομες και στημένες οι αξιολογήσεις διευθυντών στα ΕΛΤΑ"



"Η Νέα Διοίκηση των ΕΛΤΑ , κάθε μέρα που περνά με τις πράξεις της δημιουργεί περισσότερη απογοήτευση και προκαλεί ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ στους ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥΣ.
Πως είναι δυνατόν μια ΝΕΑ Διοίκηση , να είναι τόσο χειραγωγημένη , από το ΣΥΣΤΗΜΑ των συμφερόντων που εδώ και 10 χρόνια προσπαθεί να...


εξαθλιώσει , να Ταπεινώσει και να εξευτελίσει τους Ταχυδρομικούς , με συγκεκριμένες πρακτικές και μεθοδεύσεις που όλες στόχο έχουν να υποτάξουν κάθε ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ανυπόταχτη σκέψη και προσωπικότητα , ώστε τα ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ να ΠΩΛΗΘΟΥΝ αφού πρώτα τους έχουν αποστραγγίσει κάθε οικονομική και παραγωγική τους ικμάδα, αντί να καταστούν οικονομικά εύρωστα και ανταγωνιστικά όπως τα θέλει ο Ελληνικός λαός.
Κρίμα γιατί η Νέα Διjοίκηση χάνει μια μεγάλη ευκαιρία , ενώ από την αρχή είχε μαζί της το σύνολο σχεδόν των Ταχυδρομικών, σήμερα είναι ζήτημα αν βρεί αληθινή συμπαράσταση έστω από μερικές δεκάδες εργαζομένους και στελέχη των ΕΛΤΑ.

Στην Κατάσταση αυτή την οδήγησαν οι πράξεις της , όπως οι προκλητικές αποδοχές , που δόθηκαν σε συγκεκριμένο ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ , την ημέρα που η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μας πετσόκοβε τους μισθούς μας.

Οι παράνομες - παράτυπες και ΣΤΗΜΕΝΕΣ αξιολογήσεις ΣΤΕΛΕΧΩΝ:

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ αφού συμμετέχει στη σύνθεση της EΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Εκπρόσωπος των εργαζομένων μιας παράνομης Διοίκησης της ΠΟΣΤ, με σωρεία καταγγελιών για παράβαση του ΝΟΜΟΥ 1264/82 ΠΕΡΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ.
Αλήθεια η ηγετική ομάδα της ΠΟΣΤ , έχει την ψευδαίσθηση ότι όλες αυτές οι παρανομίες της θα περάσουν στο ντούκου ή θα πνιγούν στη λήθη;;;
ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ αφού έχουν καταγγελθεί στο συνήγορο του πολίτη , ότι στα ΕΛΤΑ υπάρχουν δύο συστήματα αξιολόγησης.
Το σύστημα που προβλέπει ο Γενικός Κανονισμός Προσωπικού , με ισχύ Νόμου , αφού έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και το Σύστημα αξιολόγησης των διμερών συμφωνιών Δίοικησης καιΠΟΣΤ , το οποίο , με τις συνεχείς τροποποιήσεις οι ιδιοι οι συμβαλλόμενοι τόχουν καταντήσει ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ.
ΣΤΗΜΕΝΕΣ αξιολογήσεις , διότι τα ονόματα των ΔΙΕΥΘΥΝΤΏΝ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΆ ΕΠΕΛΈΓΗΣΑΝ ΉΤΑΝ ΓΝΩΣΤΆ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥς ταχυδρομικούς , πριν καν ξεκινήσουν οι διαδικασίες αξιολόγησης .
Μερικά από τα στελέχη που επελέγησαν χαρακτηριστικά υστερούν σε μόρια πάνω απο 150 από άλλους σνυποψήφιους τους , ετσι ώστε η Επιτροπή αξιολόγησης να καταφύγει στην πασίγνωστη αλχημεία της κατάφωρης αδικίας των υποψηφίων στη συνέντευξη με βαθμό το ελάχιστο όριο σε αντίθεση με τους ευνοούμενους όπου βαθμολογούνται μέ το μέγιστο.
Δηλαδή οι αρεστοί άριστοι!!!
Ο Αμοραλισμός και η κυνικότητα της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ φτάνει στο σημείο να μην έχει έστω κάποιο μέλος της της ευθιξία να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ και ύστερα θα απαιτήσουν από τους εργαζόμενους σεβασμό και να τους υπηρετήσουν.
Η ΕΝΩΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ , σας υπόσχεται ότι δεν θα αφήσει σε καμμιά περίπτωση να περάσουν τα ανοσιουργήματα της Διοίκησης και της ΠΟΣΤ , σε βάρος των εργαζομένων στα ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ, θα παλαίψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να αποκατασταθεί η νομιμότητα και η αξιοκρατία.
Ελάτε μαζίμας ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ τους ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ των δικαιωμάτων μας."

ΕΝΩΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: