Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Τι είπε ο Πεταλωτής για ανασχηματισμό και για Διαμαντοπούλου


"Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να γίνει ανασχηματισμός. Ήδη έχει πληρωθεί η θέση του υφυπουργού Τουρισμού και δεν επίκειται κανένας ανασχηματισμός», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

«Δεν έχουμε κανένα στοιχείο. Αναγνωρίζω ότι κάποιοι θα πρέπει να προσελκύσουν αναγνώστες, ακροατές και...
τηλεθεατές αλλά όλα έχουν και ένα όριο», τόνισε ο κ. Πεταλωτής κληθείς να σχολιάσει εάν θα υπάρξει αντικατάσταση υφυπουργού για τον οποίο «ακούγεται» ότι θα δημοσιευτούν στοιχεία σε δημοσίευμα το Σάββατο.

Ο Γιώργος Πεταλωτής υπογράμμισε ότι «είναι δεδομένο ότι φήμες και υπονοούμενα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα εν όψει νυποτιθέμενου ανασχηματισμού, κάτι που ανάγκασε και την υπουργό Παιδείας κ. Ά. Διαμαντοπούλου να εκδώσει ανακοίνωση».

«Δεν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία που υποτίθεται ότι υπάρχουν. Είναι χωρίς βάση και με καμία αιτιολογία», συμπλήρωσε ο κ. Πεταλωτής και τόνισε ότι είναι λυπηρό να βάλλεται η υπουργός Παιδείας εν μέσω Πανελληνίων εξετάσεων, «κάτι που δημιουργεί και κλονισμό της εμπιστοσύνης των μαθητών και των γονέων».

«Επιτέλους θα πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με φήμες και υπονοούμενα», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υποστήριξε ότι έτσι απαξιώνουμε τον πολιτικό κόσμο και την ίδια την κοινωνία.

«Όποιος έχει στοιχεία για οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο να έρθει και να τα βγάλει, αλλά αυτή διάχυτη φημολογία είναι σε βάρος της ίδιας της πολιτείας και της κοινωνίας», υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: