Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Πεταλωτής: Δεν τίθεται θέμα πτώχευσης ή επιστροφής στη δραχμή


Διέψευσε κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σενάρια και φήμες περί πτωχεύσεως της χώρας και περί επιστροφής στη δραχμή.«Γινόμαστε μάρτυρες το τελευταίο διάστημα διαφόρων φημών για δήθεν επιστροφή στη δραχμή, δήθεν αναδιαρθρώσεις χρέους, υβριδικά συστήματα χρήματος και άλλα...



που ακούμε για πρώτη φορά», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής. Σημείωσε ότι «είναι φανερό πως τέτοια διασπορά, πλήρως ανυπόστατων φημών, μόνο σύγχυση και αποπροσανατολισμό προκαλεί, στην προσπάθεια που καταβάλλει σύσσωμη η ελληνική κοινωνία για την ασφαλή έξοδο από την κρίση».

«Φυσικά, διαψεύδουμε κατηγορηματικά όλα αυτά τα ευφάνταστα σενάρια, από όπου κι αν προέρχονται, από όπου κι αν εκπορεύονται, με όποιον τρόπο και αν διαδίδονται στην ελληνική κοινωνία», τόνισε ο κ.Πεταλωτής.

Υπογράμμισε δε ότι «δεν τίθεται θέμα πτώχευσης, επιστροφής στη δραχμή ή οτιδήποτε άλλο ακούγεται αυτό το διάστημα» και ότι οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, με βάση και το Πρόγραμμα Σταθερότητα που υλοποιεί η κυβέρνηση, που «θα μας βάλει σε άλλη πορεία από εδώ και πέρα».


Αναρτήθηκε από troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: