Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Tο όνομα του Χρήστου Καραβέλα στο μοιραίο δέμα!

Μεθόδους ΕΤΑ και IRA βλέπουν οι διωκτικές αρχές

protothema.gr
Επιβεβαιωθήκαν πλήρως με επίσημη ανακοίνωση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας οι πληροφορίες που μετέδωσε αποκλειστικά το protothema.gr, κατά τις οποίες ο Χρήστος Καραβέλας εμφανιζόταν ως ο αποστολέας του δέματος με την βόμβα που εξερράγη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παρασύροντας στο θάνατο τον αστυνομικό υποδιευθυντή Γιώργο Βασιλάκη.

Η δε συνδεσμολογία της βόμβας παραπέμπει ευθέως σε τρομοκρατικές οργανώσεις του εξωτερικού!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr, η βόμβα -επρόκειτο για ένα κίτρινο φάκελο- έφτασε την προηγούμενη Τρίτη 22 Ιουνίου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.

Οι υπάλληλοι στο γραφείο του κ. Χρυσοχοϊδη θεώρησαν ότι το δέμα έπρεπε να μεταφερθεί στο υπουργείο επί της λεωφόρου Κατεχάκη. Δυστυχώς, απ’ ότι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία ουδείς από τους ανθρώπους που έπιασε στα χέρια του (ή είδε) το φάκελο μπήκε σε δεύτερες σκέψεις ή υποψίες. Σαν αποστολέας εμφανιζόταν ο Χρήστος Καραβέλας με κατοικία στην Εκάλη. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης και θεωρείται εκ των βασικών υπόπτων στην υπόθεση των μαύρων ταμείων της Siemens. Κατά πάσα πιθανότητα οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν το όνομα του Καραβέλα σε μια επίδειξη κυνισμού και μπλακ χιούμορ.

Ο φάκελος, χωρίς να ελεγχθεί από τα ακτινοσκοπικά μηχανήματα –εκτίμηση στην οποία συγκλίνουν οι υπάρχουσες πληροφορίες- έφτασε στο γραφείο του υπασπιστή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Περίπου στις 20.30 το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιώργος Βασιλάκης, άνοιξε το φάκελο ο οποίος αυτομάτως εξερράγη παρασύροντας ακαριαία στο θάνατο τον υπασπιστή του κ. Χρυσοχοϊδη.

Η συνδεσμολογία της βόμβας έχει άρωμα διεθνούς τρομοκρατίας. Όπως αναφέρουν απολύτως αξιόπιστες πληροφορίες στο protothema.gr, ο φάκελος δεν περιείχε ζελατοδυναμίτιδα, αλλά ένα υλικό άγνωστο στις ελληνικές διωκτικές αρχές.

Η συνδεσμολογία παραπέμπει ευθέως στη βασκική αυτονομιστική οργάνωση ΕΤΑ και στον IRA η βομβιστική δράση του οποίου είχε προκαλέσει εκατοντάδες νεκρούς στη Βόρεια Ιρλανδία και στη Βρετανία.

Αντίστοιχη συνδεσμολογία με τη βόμβα που εξερράγη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε ένας εκρηκτικός μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε το 1999 από την ιταλική τρομοκρατική οργάνωση «διεθνής αλληλεγγύη». Η βόμβα εκείνη, σύμφωνα με την προκήρυξη των Ιταλών τρομοκρατών είχε χρησιμοποιηθεί σε ένδειξη συμπαράστασης στον Νίκο Μαζιώτη που ήταν τότε προφυλακισμένος και σήμερα κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, το άψυχο σώμα του αστυνομικού υποδιευθυντή ήταν γεμάτο από υπολείμματα της άγνωστης εκρηκτικής ύλης.

Το ωστικό κύμα, μετά την ενεργοποίηση του εκρηκτικού μηχανισμού κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις. Τα ¾ της ισχύος του όμως κατευθύνονται προς το πρόσωπο του ανθρώπου που βρίσκεται μπροστά στο πακέτο. Κάτι που αποδείχθηκε θανατηφόρο για το Γιώργο Βασιλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: