Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ


Μήνυμα αισιοδοξίας, κόντρα στα δυσοίωνα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων ημερών, επιχείρησαν να μεταφέρουν στους πολίτες ο Γιώργος Παπανδρέου και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, στο πλαίσιο της σημερινής τους συνάντησης...


Ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας ανέφερε ότι τα δημοσιονομικά μεγέθη έχουν τεθεί υπό έλεγχο, παρά τα προβλήματα και εκτίμησε ότι οι τολμηρές -όπως τις χαρακτήρισε- πρωτοβουλίες στο μέτωπο των διαρθρωτικών αλλαγών θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς στο αμέσως επόμενο διάστημα.

"Διαμορφώνονται συνθήκες ενάρετου κύκλου, η χώρα αφήνει πίσω τον φαύλο κύκλο και μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι", τόνισε ο Γ. Προβόπουλος. Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για αισιόδοξο μήνυμα και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει ήδη κατακτήσει τους πρώτους μεγάλους στόχους που είχε θέσει.

"Υπάρχουν και άλλοι στόχοι, που θα δώσουν αίσθηση ασφάλειας, σιγουριάς, κοινωνικής δικαιοσύνης, αλλά και αναπτυξιακή προοπτική", πρόσθεσε ο Γ. Παπανδρέου, κάνοντας έμμεση αναφορά στη στόχευση του "κοινωνικού πακέτου" της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: