Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΣΕΕ: Συλλαλητήριο στις 29 Σεπτεμβρίου


Συλλαλητήριο πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 29/09/2010, στις 18:00, στην πλατεία Κλαυθμώνος, συμμετέχοντας στην Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση των συνδικάτων. Την ίδια μέρα, όλοι οι εργαζόμενοι και οι πολίτες, σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, κινητοποιούνται και διαδηλώνουν ενάντια στις αντεργατικές, αντικοινωνικές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με κεντρικό σύνθημα: "Οι Άνθρωποι και οι Ανάγκες τους πάνω από τις Αγορές".

Στις 10:00 π.μ. της 29ης Σεπτεμβρίου, αντιπροσωπεία της Συνομοσπονδίας και των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Βασ. Σοφίας 2). Στην κεντρική Πανευρωπαϊκή διαδήλωση των συνδικάτων, που θα γίνει την ίδια ημέρα στις Βρυξέλλες, θα συμμετάσχει αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ και των οργανώσεων μελών της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΓΣΕΕ, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι απλοί πολίτες, που πλήττονται από τις πανευρωπαϊκές νεοφιλελεύθερες πολιτικές, θα δώσουν αγωνιστικό παρών στο συλλαλητήριο των συνδικάτων την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, στην πλατεία Κλαυθμώνος.




Δεν υπάρχουν σχόλια: