Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


Με γραπτό υπόμνημα σκοπεύει να ανταποκριθεί στην κλήτευση της κοινοβουλευτικής προκαταρκτικής επιτροπής για την υπόθεση του Βατοπεδίου ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, ο Κ. Καραμανλής θα...
δείξει ότι σέβεται την προανακριτική επιτροπή αλλά δεν θα παραστεί προσωπικά.
Στο υπόμνημά του θα επαναλαμβάνει τις γνωστές θέσεις που είχε εκφράσει δημοσίως κατά το παρελθόν όταν ήταν πρωθυπουργός. Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του το Δεκέμβριο του 2008 ο κ. Καραμανλής είχε αναγνωρίσει ότι «ήταν σκανδαλώδης υπόθεση την οποία αρχικά είχε υποτιμήσει και άργησε να αντιληφθεί τις διαστάσεις της».
Από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού θεωρούν ότι πρόκειται για μια μεθόδευση από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, η οποία έχει πολιτική σκοπιμότητα, να πλήξει τον κ. Καραμανλή αλλά και τη Νέα Δημοκρατία στο δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές και παράλληλα να αποστρέψει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από τις εξελίξεις στην οικονομία. Προβληματισμό όμως έχει προκαλέσει η υπόθεση και στη Ρηγίλλης, η οποία καλύπτει τον πρώην πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: