Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Υποψήφιας Δημάρχου Γαλατσίου Έλενας Ζέρβα


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKneg0VeP7-u89l9DRIlRClMudF5wTiSefcNsVPhCKwniDldMPUlynwTRoDgsk_788cz4r2N6Y7NVobu9KorpTC3NuZc0sbSO5av2lQCaRRhosTytfylhUHKQo7SfrlMgksibOn-SbAj8/s1600/04102010669.jpg


Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, κος Μιχάλης Γεωργάκης, παρουσίασε τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης και προλόγισε την υποψήφια δήμαρχο, κα Έλενα Ζέρβα, η οποία φανερά συγκινημένη από την ενθουσιώδη παρουσία του κόσμου...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgiEWLVVmJi7PtC_58EJVt_Et8Y0CUYUiixHCDODD0wIWX8YI6iow4zUSBsziu1HRWRyYKyoqw1Ar1wBTijabmoUXyFyAhcny84N9k5IA0dbTknwfOpKPTXlzLtcAhqHoeERthky-BTyBA/s1600/04102010675.jpg

...και τις εκδηλώσεις συμπαράστασης και στήριξης προς την ίδια και τους συνεργάτες της, ευχαρίστησε θερμά όλους και τους παρότρυνε να αγωνισθούν μαζί για τη μεγάλη ανατροπή , στα πρόσωπα , στις πελατειακές σχέσεις και στις ψεύτικες υποσχέσεις. Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Πολιτών Πράσινο Γαλάτσι» πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010, παρουσία πολλών επισήμων και πλήθους δημοτών, που είχαν από νωρίς κατακλύσει το χώρο μέσα και έξω από το εκλογικό κέντρο επί της οδού Βεΐκου 7.

«Ξεκινάμε όλοι μαζί τη χάραξη μιας νέας αυτοδιοικητικής πορείας , δίκαιης , κοινωνικής , ποιοτικής, αλλά πάνω από όλα ανθρώπινης και αποτελεσματικής και ελπίζουμε, με τη βοήθεια της κοινωνίας και τη δύναμη του Θεού, στις 7 Νοεμβρίου, το Γαλάτσι να ξεφύγει, από τη μέγγενη της χρόνιας πολιτικής ομηρίας και των κατεστημένων τοπικών συμφερόντων», τόνισε χαρακτηριστικά η υποψήφια δήμαρχος.

Για να συνεχίσει λέγοντας ότι: «το Γαλάτσι πρέπει να προχωρήσει σε μια νέα αρχή και εποχή, να αφήσουμε πίσω την εικόνα μιας απρόσωπης πόλης, να δώσουμε αξίες και αρχές στη δημιουργία , στη συμμετοχή, στη διαφάνεια, στην κοινωνική δικαιοσύνη και στον πολιτικό πολιτισμό. Να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητά μας! Ο δικός μας αγώνας είναι για την ουσία και όχι για την εξουσία! Μια νέα εποχή αρχίζει για το Γαλάτσι !

Ήρθε η ώρα της ανατροπής!»

Αναφερόμενη στις επιθέσεις που δέχεται, έκανε σαφές ότι: «δε μας πτοούν οι επιθέσεις, ούτε οι υβριστικές τοποθετήσεις και οι κακόβουλες προσωπικές αναφορές. Αυτά κάνουν μόνο όσοι έχουν αδυναμία αντιπαράθεσης και πολιτική ανικανότητα».

Για την απερχόμενη δημοτική παράταξη είπε μεταξύ άλλων: «τέσσερα χρόνια, η σημερινή δημοτική και απερχόμενη αρχή, βυθισμένη στην ανικανότητα, στις πελατειακές σχέσεις, χωρίς πρόγραμμα , χωρίς σχέδιο, βύθισε το δήμο στη χρεοκοπία και στην πολιτική και κοινωνική απαξίωση . Το Γαλάτσι υπήρξε -εκτός από σύγχρονη πόλη- και ολυμπιακός δήμος, πριν αναλάβει η παράταξη του κ. Τσίρου. Σήμερα, το 2010, το Γαλάτσι μας έχει γυρίσει 100 χρόνια πίσω! Και όλα αυτά με τις ψεύτικες υποσχέσεις ,τα ψεύτικα λόγια, την καταστρατήγηση της εντολής του λαού της πόλης μας, που δημιούργησαν ένα δήμο, που θα χρειασθεί καιρό για να ξαναμπεί σε πορεία ανάπτυξης και ουσιαστικής δημιουργίας!».

«Και η αξιωματική αντιπολίτευση σιωπηρή, χωρίς μια ουσιαστική πρόταση , αδρανοποιημένη ως παράταξη , χωρίς ηγετική παρουσία, δεν αντέδρασε δυναμικά ούτε μια φορά στην τετραετή χρεοκοπημένη πορεία του δήμου». Για να καταλήξει χαρακτηριστικά: «το Γαλάτσι, κύριοι, και γνωρίζει και θυμάται!» .

Στη συνέχεια, η κα Έλενα Ζέρβα αναφέρθηκε εκτενώς στα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γαλάτσι, διαβεβαιώνοντας ότι: «στη δύσκολη αυτή οικονομική και κοινωνική κρίση που διανύουμε, ως δημοτική αρχή θα γίνουμε αρωγοί, με καθημερινό αγώνα , και θα προβούμε σε καταγραφή, όλων εκείνων που πλήττονται σοβαρά από τα μέτρα , όχι, όμως, με λογικές φιλόπτωχου ταμείου, αλλά ουσιαστικής ενίσχυσης, υλικής, ψυχολογικής , ενταξιακής , μέχρι να περάσει η δύσκολη αυτή περίοδος . Σας ζητώ να είστε αρωγοί και συνοδοιπόροι , να γίνουμε γροθιά κοινωνικής αλληλεγγύης, που είναι το μοναδικό όπλο στις κοινωνικές αναταράξεις! Τα αυτονόητα, τα απλά , τα ανθρώπινα, για την καθημερινή ποιότητα της γειτονιάς μας, για την καθαριότητα, για τον πολιτισμό, για τον αθλητισμό, για τον επαρκή και ασφαλή φωτισμό, για τη διαρκή και καθημερινή ασφάλεια των πολιτών, για τη νεολαία, για τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες, είναι χρέος μιας ειλικρινούς δημοτικής αρχής, να τα υλοποιεί .

Χωρίς πελατειακή σχέση ,

Χωρίς ανταλλάγματα,

Είναι χρέος μας και καθήκον

Και προσωπικό μου χρέος, να σας υπηρετώ, όχι να με υπηρετείτε

Να λογοδοτούμε καθημερινά με σεβασμό και αγάπη στο συνάνθρωπο!

Η πόρτα του δημάρχου θα είναι ανοιχτή, χωρίς μεσάζοντες και ηλεκτρονικά μέτρα».

Κλείνοντας την ομιλία της η υποψήφια δήμαρχος κάλεσε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις και τους φορείς που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, λέγοντας: «να στηρίξετε την προσπάθεια μας , να συγκρουστούμε με τα κατεστημένα συμφέροντα, να κλείσετε τα αυτιά στις σειρήνες της διαπλοκής και της συκοφάντησης , στους αρωγούς του ψέματος και των φαύλων λόγων , στους διδάκτορες των πελατειακών σχέσεων , στους χαράκτες των πρόσκαιρων λογικών και στους εκφραστές των απαξιωτικών χαρακτηρισμών.

Σας καλώ να στηρίξτε νέα, άφθαρτα και δημιουργικά πρόσωπα, με γνώση, εμπειρία, θέληση, και όρεξη για δουλειά και νοικοκύρεμα!

Το Γαλάτσι μας αλλάζει σελίδα!

Είμαστε όλοι εδώ, γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα,

Να αλλάξουμε την πόλη μας

Να αλλάξουμε τη ζωή μας!!!!

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν και οι υποψήφιοι του συνδυασμού πρωτοβουλία πολιτών πράσινο γαλάτσι, κ.κ. Τόλης Ιωάννης, Μαχαίρα Ελένη, Πασπαλάς Τάσος, Λάζαρη Βαγγελάτου Φρόσω και Γιάννης Παπαδόπουλος.

Εκτός του πλήθους των δημοτών, παραβρέθηκαν οι:
Τηλέμαχος Χυτήρης, Αν. Υπουργός Πολιτισμού, Άννα Νταλάρα, Υφυπουργός Απασχόλησης, Γιώργος Καστρινάκης, Νομαρχιακός Σύμβουλος Αθήνας, Κόκκαλης Βασίλης, Αντινομάρχης Αθήνας, πρόεδρος ομοσπονδίας ΙΚΑ, Βασίλης Χρονόπουλος, Αντινομάρχης Αθήνας, Νίκος Λύκος, δημοτικός σύμβουλος Δάφνης, Γιάννης Αμοιρίδης, βουλευτής Πιερίας, Γιώργος Πολυχρονόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου, Ανδρέας Πράσινος, πρόεδρος εργαζομένων, Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, Δόλγιρας Ηλίας, μέλος εκτελεστικής της ΑΔΕΔΥ,
Γιώργος Μότσιος, Γ. Γραμματέας συλλόγου εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας και Μάρκος Καλφάκης, πρόεδρος τεχνικών ΗΛΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: