Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

«Εύχομαι η κυβέρνηση να δείξει κατανόηση στα προβλήματά σας»

Παπούλιας προς ΑΔΕΔΥ


http://img.protothema.gr/C0CF37E473446D87452B14E962DF1CD5.jpg
Για τις δύσκολες ημέρες που ζει ο ελληνικός λαός μίλησε για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, κατά τη σημερινή συνάντησή του με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.

Ο κ. Παπούλιας μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ κ. Σπύρο Παπασπύρο είπε ότι εύχεται η κυβέρνηση να δείξει κατανόηση για τα προβλήματα που θέτουν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι δύσκολες οι μέρες για όλους μας και επειδή παρακολουθώ τα όσα γίνονται, βλέπω και τις δυσκολίες που έχετε εσείς, που είστε ένα δυναμικό κομμάτι μιας εργαζόμενης τάξης. Εύχομαι να είναι τέτοιες οι συνθήκες που να υπάρξει εκ μέρους της κυβέρνησης κατανόηση για τα προβλήματα τα οποία θέτετε». Ταυτόχρονα επισήμανε ότι η ΑΔΕΔΥ επιδεικνύει θέληση συμβιβασμού για ορισμένα πράγματα, προσθέτοντας ωστόσο «αλλά είστε και ανυποχώρητοι σε ορισμένα, τα οποία πλέον δεν μπορούν να πάνε περισσότερο πίσω».

Από την πλευρά του ο κ. Παπασπύρος διατύπωσε την ανησυχία του για τις οικονομικές εξελίξεις «γιατί ήδη έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια από την πλευρά των μισθωτών για νέες και δραματικές περικοπές στα εισοδήματα». Παράλληλα έκανε λόγο για πολλά λάθη από την πλευρά της κυβέρνησης επισημαίνοντας: «Δεχόμαστε απίθανες επιθέσεις σε μια εποχή που θα έπρεπε να υπάρχουν κανόνες ή να δημιουργηθούν κανόνες εκεί που δεν υπήρχαν για τη Δημόσια Διοίκηση. Δεν πηγαίνουν τα πράγματα με την σωφροσύνη που θα περίμενε κανείς την ώρα της κρίσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: