Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

«Να τελειώνουμε με την αθλιότητα...» είπε ο K.Παπούλιας στον πρόεδρο της ΕΠΟ

Για τα θέματα βίας

O κ. Πιλάβιος γίνεται δεκτός από τον Πρόεδρο
O κ. Πιλάβιος γίνεται δεκτός από τον Πρόεδρο (Φωτογραφία: Ευρωκίνηση )
Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, στη συνάντηση που είχε στο Προεδρικό Μέγαρο με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο. Ο πρώτος πολίτης της χώρας είπε χαρακτηριστικά «να τελειώνουμε με αυτή την αθλιότητα» και προσέθεσε ότι «χρειάζονται έργα. Όχι μόνο αποφάσεις».

Συγκεκριμένα, με το που αντίκρισε τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο κ.Παπούλιας είπε: «Να τελειώνουμε με αυτή την αθλιότητα που ντροπιάζει την Ελλάδα. Διάβασα τις προτάσεις σας».

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος από την πλευρά του απάντησε ότι «πρέπει να πάρουμε αποφάσεις», για να έρθει η ανταπάντηση του κ. Παπούλια: «Όχι μόνο αποφάσεις, χρειάζονται και έργα».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε τη βοήθεια της Πολιτείας: «Για αυτό ήρθα. Χρειάζομαι τη συνδρομή της Πολιτείας» είπε χαρακτηριστικά στον κ.Παπούλια, ο οποίος του ξεκαθάρισε ότι «την έχετε» και τον Σ.Πιλάβιο να του τονίζει ότι «το έχουμε διαπιστώσει».

«Δεν είμαστε μόνοι μας, βλέπετε τι γίνεται...»

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος μετά τη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια δήλωσε πως γίνονται προτάσεις, αλλά «δεν είμαστε μόνοι μας», αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τους «αιώνιους».

«Συναντήθηκα με τον κ. Παπούλια για να τον ενημερώσω για ό,τι συμβαίνει. Είναι και αυτός ανήσυχος και εξοργισμένος, τον ενημέρωσα για τις πρωτοβουλίες που έχουμε πάρει. Θα έχουμε νέα επαφή στο προσεχές διάστημα. Ξέρετε καλά ότι πήρε μια πρωτοβουλία στην αρχή της σεζόν κι ακολουθεί αυτά τα βήματα. Θα ακολουθήσουν κι έργα και θα στηρίξει η πολιτεία αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Χωρίς συνεργασία δεν λύνονται τα προβλήματα. Κάνουμε προτάσεις αλλά δεν είμαστε μόνοι μας. Αν υπάρχει βούληση από όλους μπορεί να δοθεί λύση.Δεν ξέρω αν υπάρχει βούληση. Δεν μιλάω για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό εγώ, ρωτήστε τους ίδιους, βλέπετε τι γίνεται», ήταν τα λόγια του κ. Πιλάβιου.

www.exedrasports.gr, Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: