Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Στάζει μέλι ο Σημίτης για τον Λοβέρδο

newpost.gr

Στάζει μέλι ο Σημίτης για τον Λοβέρδο
Είναι γνωστό ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος αναδείχθηκε σε κορυφαίο πολιτικό από τον Κώστα Σημίτη όταν τον τοποθέτησε υφυπουργό Εξωτερικών. Από τότε μέχρι σήμερα η σχέση τους δεν διαταράχθηκε ποτέ.

Φυσικά όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν καλά τον Υπουργό Υγείας είχε διατυπώσει πολλές ενστάσεις για πολιτικές αλλά και πρακτικές που είχε ακολουθήσει ο κ. Σημίτης. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κ. Λοβέρδος υπήρξε αγνώμονας απέναντι στον άνθρωπο που το ανέδειξε.

Διαβάζουμε με προσοχή στο σχόλιο του Φανουρίου στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» ότι και ο πρώην Πρωθυπουργός θεωρεί ότι ο κ. Λοβέρδος είναι σήμερα ένας από εκείνους τους πολιτικούς που μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή του τόπου.

Παραθέτουμε το σημείωμα από το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»:

«Προχθές το βράδυ ο Κώστας Σημίτης δειπνούσε με παλιούς του φίλους- το συνηθίζει το τελευταίο διάστημα - σε γνωστό στέκι της Φιλοθέης. Πάνω στην κουβέντα ήλθε και η παρέμβαση Λοβέρδου. Ο πρώην πρωθυπουργός όπως μου είπαν έσταζε μέλι για τον Υπουργό Υγείας. “Ο Ανδρέας έκανε πολύ καλά που βγήκε και μίλησε. Και αυτά που επεσήμανε δεν ήταν τίποτα περισσότερο από την πραγματικότητα, ήταν απολύτως στοχευόμενα. Είπε την αλήθεια και δεν ήταν καθόλου φλύαρος, αντιθέτως ήταν πολύ συγκεκριμένος. Με λίγα λόγια είπε αυτά που έπρεπε να πει εδώ και πολύ καιρό ο Γιώργος Παπανδρέου” σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρώην Πρωθυπουργός. Αλλά και οι άλλοι της παρέας, πρώην...θεμελιωτές, του εκσυγχρονισμού, συμφώνησαν και ως φαίνεται κατέληξαν στο συμπέρασμα οτι ο κ. Λοβέρδος έβαλε ήδη γερές βάσεις για το πολιτικό του μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: