Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Να πείσει τη δική της ΚΟ, το πρώτο στοίχημα της κυβέρνησης για τα νέα μέτρα

Συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών την Τρίτη

Ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου και η υπουργός Απασχόλησης Λούκα Κατσέλη
Ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου και η υπουργός Απασχόλησης Λούκα Κατσέλη (Φωτογραφία: Eurokinissi )
Αθήνα
Θυελλώδης αναμένεται η συνεδρίαση του διευρυμένου ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, την ερχόμενη Τρίτη, στην οποία θα λάβει μέρος το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Το δύσκολο έργο αποφόρτισης του αρνητικού κλίματος και κατευνασμού των βουλευτών, μετά μάλιστα και την επιστολή των 16 προς τον πρωθυπουργό, θα αναλάβουν ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου, μαζί με τους υπουργούς Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, Εργασίας Λούκα Κατσέλη, Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο και Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Όπως σημειώνουν Τα Νέα, οι τέσσερις υπουργοί αναλαμβάνυον το βαρύ φορτίο να εξηγήσουν στους βουλευτές τη φιλοσοφία του Μεσοπρόθεσμου, και ειδικότερα το σκέλος των αποκρατικοποιήσεων, για τις οποίες οι 16 έχουν θέσει σοβαρά ζητήματα.

Πάντως, υπάρχει η εκτίμηση ότι η συνεδρίαση αυτή θα συμβάλει στην αποφόρτιση του κλίματος και προς αυτή την κατεύθυνση εργάζεται ήδη το προεδρείο της ΚΟ με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Χρ.Πρωτόπαπα και Π.Ευθυμίου να έχουν ήδη μια επιτυχία· η έγκαιρη παρέμβασή τους το πρωί της Πέμπτης απέτρεψε οι υπογράφοντες την επιστολή προς τον πρωθυπουργό να είνα διπλάσιοι από 16.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: