Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Μονομαχία Ραγκούση- Ρέππα στο... Ελ Ταξί


newpost.gr
Μονομαχία Ραγκούση- Ρέππα στο... Ελ Ταξί
Η αυριανή συνεδρίαση του ΚΤΕ Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ θα κρίνει πολλά για την έκβαση του προβλήματος που έχει ανακύψει με τα ταξί.

Αν υπάρξει μπαράζ αντιδράσεων από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, παρά την εμμονή του αρμόδιου υπουργού Γιάννη Ραγκούση, δεν θα πρέπει να αποκλείουμε να υπάρξει εντολή ή ακόμη και απόφαση του υπουργικού συμβουλίου και το θέμα να κλείσει με νίκη της... συμπαθούς τάξης των ταξιτζήδων.

Ωστόσο, το θέμα κρατά ψηλά τη μονομαχία δύο κορυφαίων υπουργών. Των Δημήτρη Ρέππα και Γιάννη Ραγκούση.

Ο κ. Ρέππας σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, άφησε ανοικτό το παράθυρο επανεξέτασης του θέματος αν οι ταξιτζήδες σταματήσουν τις ακραίες κινητοποίησεις «που συμβάλουν στην εθνική καταστροφή». Ταυτοχρόνως, χαρακτήρισε τον διάδοχό του στο υπουργείο, σημαντικό και ελπιδοφόρο πολιτικό...

Η απάντηση του Γιάννη Ραγκούση ήρθε σήμερα με άρθρο του στα ΝΕΑ στο οποίο σημειώνει ότι « Τη στιγμή που η μεγάλη μάστιγα για την ελληνική οικονομία και τους πολίτες είναι η φοροδιαφυγή, το να μην ανοίξει το επάγγελμα σημαίνει ότι ρίχνουμε κι άλλο νερό στο μύλο της, στην πιο προκλητική και επιζήμια εκδοχή της: την παραοικονομία με τη σφραγίδα του ίδιου του κράτους» επισημαίνει.

«Αν το συγκεκριμένο επάγγελμα παραμείνει κλειστό, τι πετυχαίνουμε; Προστατεύουμε τα αδικαιολόγητα προνόμια των λίγων-και δεν μιλώ βέβαια για το σύνολο των ιδιοκτητών ταξί, γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι-και όχι τα δικαιώματα των πολλών» προσθέτει.

Σημειώνουμε ότι αμφότεροι επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν τις απόψεις τους από τις εφημερίδες του ΔΟΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: