Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Με ομιλία του πρωθυπουργού ανοίγει το Σάββατο η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

Εν μέσω της κρίσης

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά την είσοδο του στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά την είσοδο του στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Φωτογραφία: ΑΠΕ )
Αθήνα
Χαρακτήρα βαρύνουσας πολιτικής παρέμβασης, εν μέσω της οικονομικής κρίσης και του εντεινόμενου κλίματος αβεβαιότητας στην ελληνική κοινωνία, αποκτά η ομιλία του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο γήπεδο Τάε-Κβο-Ντο.

Τις εργασίες της Συνδιάσκεψης θα ανοίξει ο πρωθυπουργός, στις 10:45 το πρωί, αφού προηγηθεί η εισήγηση του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη. Θα ακολουθήσει η ομιλία του πρωθυπουργού . Το μεσημέρι αναμένονται με ενδιαφέρον οι τοποθετήσεις των συνέδρων και οι εργασίες θα λήξουν το απόγευμα με τις δευτερολογίες.

«Στόχος της Συνδιάσκεψης, να αξιολογήσουμε και πάλι τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την κρίση, να σταθμίσουμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να χαρτογραφήσουμε τα επόμενα βήματα, ώστε να προτείνουμε με ειλικρίνεια και ενάργεια το συνολικό σχέδιο μας για τη χώρα και για τα χρόνια που έρχονται» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Σε ειδικά «εργαστήρια» θα γίνει επεξεργασία των θέσεων που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια εξάμηνου εσωκομματικού διαλόγου, με στόχο «τη διαμόρφωση ενός προγράμματος επανεκκίνησης στην οικονομία, την κοινωνία και το κράτος».

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: