Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Bild: «Tην Ελλάδα κυβερνούν τώρα αυτοί που μισούν τους Εβραίους»









Bild: «Tην Ελλάδα κυβερνούν τώρα αυτοί που μισούν τους Εβραίους»
Στη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην ελληνική κυβέρνηση συνεργασίας στέκεται η γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία αναφέρει ότι το Κεντρικό Συμβούλιο Εβραίων της Γερμανίας άσκησε κριτική στη συμμετοχή των βουλευτών του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.

Το δημοσίευμα χαρακτηρίζοντας τη συμμετοχή του κόμματος ως «μαύρη σκιά πάνω από την κυβέρνηση Παπαδήμου», κάνει εκτενέσταστη αναφορά στην νέα ελληνική κυβέρνηση εστιάζοντας στον ΛΑΟΣ και στον πρόεδρό του, για τον οποίο τονίζει ότι μισεί τους Εβραίους, όπως και για τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Η Bild υπογραμμίζει ότι είναι η πρώτη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, στην οποία συμμετέχει ακροδεξιό κόμμα. «Ο ΛΑΟΣ είναι διαβόητος για τις ξενοφοβικές τάσεις του. Ο πρόεδρος του, Γιώργος Καρατζαφέρης είχε πει κατά την ίδρυσή του το 2000: Είμαστε οι μόνοι καθαροί Έλληνες. Δεν είμαστε από αυτούς τους Εβραίους, τους αμφισεξουαλικούς και τους κομμουνιστές» σημειώνει η γερμανική εφημερίδα.

Σύμφωνα με τη Bild, η συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην ελληνική συνεργασίας προκάλεσε την αντίδραση των Εβραίων της Γερμανίας, με τον πρόεδρό τους Ντίτερ Γκράουμαν να τονίζει στην εφημερίδα ότι «είναι λυπηρό το γεγονός αυτό. Θα είναι δύσκολο για κάθε γερμανική κυβέρνηση να διαπραγματευτεί με την ελληνική».



Β।Β.
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: