Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

«Γιώργο, ξεκαθάρισε τη θέση σου!»

Δηλώσεις Πρωτόπαπα και Ευθυμίου


http://img.protothema.gr/C6B790545253469D6EF82BCA10645A07.jpg
Σε συνέχεια του ζητήματος ηγεσίας που έθεσε από το βήμα της Βουλής, την Τετάρτη, ο Κώστας Σκανδαλίδης, στελέχη του ΠΑΣΟΚ τοποθετούνται υπέρ της ανασυγκρότησης του Κινήματος, καλώντας τον Γιώργο Παπανδρέου να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Έτσι, την ανάγκη να ανασυνταχθεί το ΠΑΣΟΚ, που, όπως είπε χαρακτηριστικά, «εμφανίζει εικόνα χυλού», υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Χρήστος Πρωτόπαπας, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

«Όλοι μας που έχουμε υπηρετήσει αυτόν το χώρο δεκαετίες, δεν θέλουμε να δείχνει αυτή την εικόνα που εμφανίζει. Δεν είναι δυνατόν να πας έτσι στις εκλογές, θα είναι άδικο για το ΠΑΣΟΚ, για την ιστορία μας, για την παράδοσή μας» σημείωσε, προσθέτοντας ότι «υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προσδοκούν ακόμη από την παράταξη, εφόσον βέβαια αλλάξει».

Την άποψη ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να ανοίξει τις διαδικασίες πριν τις εκλογές, όπως ορίζει το Καταστατικό και να ξεκαθαρίσει τη θέση του» εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real.

«Πρέπει να προηγηθούν των εκλογών συντεταγμένες διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, όπως προβλέπει το Καταστατικό μας, ώστε να έχουμε ένα ξεκάθαρο τοπίο» τόνισε ο κ. Ευθυμίου και συνέχισε: «Ο Γιώργος Παπανδρέου να ανοίξει και να ξεκινήσει αυτές τις διαδικασίες, ξεκαθαρίζοντας και τη θέση του».

Αναφερόμενος στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, σημείωσε ότι θα ήταν καλύτερα αν υπήρχε μεγαλύτερο εύρος δυνάμεων. «Δεν είναι η καλύτερη δυνατή σύνθεση, αλλά είναι η αναγκαία σύνθεση. Εγώ θεωρώ ότι το κέντρο βάρους αυτής της κυβέρνησης είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, που έχουν συνευθύνη για τα προβλήματα της χώρας» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: